Reklama

Reklama

Bunker

  • angličtina The Fallen
Trailer 1

Obsahy(1)

Počas prvej svetovej vojny sa skupina vojakov ocitne uväznená v malom bunkri, odrezanom od zvyšku sveta. Keď čakajú na záchranu, začnú zažívať zvláštne a nevysvetliteľné udalosti, vrátane strašidelných zvukov a tieňov. Postupom času narastá napätie a nastupuje paranoja, pričom každý muž začína byť voči svojim spolubojovníkom podozrievavý. Neutíchajúci strach a hrôza z ich situácie si na mužoch začína vyberať daň a privádza ich na pokraj šialenstva... (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už len tá hudba to dáva strašne dole, veď to je až na spôsob veselohry, nie hororu. Veľké odhalenie na konci je klincom do rakvy po už príliš dlhom a únavnom filme, ktorého postavy sú rýchlo zabudnuteľné, rovnako ako samotný film. ()

Icener 

všechny recenze uživatele

Skličující pohled  ve stylu E.A.Poe na partu nesourodých lidí kteří jsou uvězněni v klaustofobickém prostředí a šílenství je jim na dosah.. nejedná se o světobornou tvorbu, ale líbí se mi, že i v roce 2022 se dá natočit ffilm ve stylu 50" let + přidaná hodnota nové doby. Spíš bych tohle dílo viděl jako psychologycký thriler. krásně a jemně je znázorněno, jak lidi v důsledku paniky a v neporozumění si a jiných vlivů si prostě nevěří a jednají. v závěru filmu je to krásně zobrazeno.. .o tom ten film je... za mě krásně natočeno, herecké výkony dobré, příběh dejme tomu.. Na shlednutí tohoto filmu bych doporučoval aspoň 18 let.. Nehleďmě na to, že předchudce má vyšší hodnocení a je to o dost vetší brak.. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ani neviem na koľkýkrát som tento film dopozeral, ale bolo to naozaj veľakrát a až teraz sa mi ho konečne aj podarilo dokončiť. Je to hlavne strašná nuda a 108 minút je tu docela zbytočných, stačilo aj šesťdesiat a aj keď neviem či by to filmu v za živnosti pomohlo, ale aspoň by rýchlejšie ubehol. A aj keď je tu bunker, ktorý by mohol zo svojej podstaty vytrieskať nejakú tú atmosféru, no, ale tá sa nekoná, lebo scenáristicky film celkom zlyhal. Čakal som, že tu bude killovať nejaké hnusne monštrum, ktoré sa aj objavilo na poslednú minútu filmu, ale nielen, že to bolo už neskoro, ale aj bolo strašne smiešne až trápne. Herci prakticky ani nemali čo hrať, ale ani to im moc nešlo. Slabé 2*. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

britští vojáci v první světové válce zjistí, že protější nepřátelský zákop z ničeho nic zeje prázdnotou. Vydají se ho tak prozkoumat a zjistí, že není prázdný jen tak pro nic za nic a že vlastně až tak prázdný vůbec není. V jádru klasická hororová jednohubka, která by se mohla klidně odehrávat prakticky kdekoliv a nepřináší vůbec nic nového. Tu a tam se sice objeví náznak atmosféry a na konci přijde Groot, ale aby mohl přijít, musí se divák protrápit víc jak hodinou a půl v televizních kulisách s nevýraznými a ne moc dobrými herci. Potenciál na minimálně velmi slušnou žánrovku by tu byl, ale zůstal bohužel nevyužit...30% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Atmosféra, obdobie a prostredie (najmä z hľadiska, že v podstate celý príbeh sa odohráva v bunkeru) sú spracované solídne, ale vedenie príbehu, rozloženie dynamických a menej dynamických scén do cca 108 minút zanecháva za sebou mnoho otázok a pripomienok. Záver taktiež má svoje nedostatky. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama