Reklama

Reklama

Lela show

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2022, 45 min

Účinkují:

Lela Ceterová (moderátor)

Obsahy(1)

Humorná Talkshow Influecerky s Influencerma, Originální show Lely Vémoly a jejích hostů. (TV Barrandov)

Recenze (13)

Olík 

všechny recenze uživatele

A to nejsem nijak zaujatý, ale fakt ne. Na Lelu se nadá koukat a už vůbec jí nejde poslouchat. Prázdní lidé, kteří nemají obyčejnému člověku co předat a tak se ptám, komu je vlastně tahle talk-show určená? Od třetiřadých celebrit pro třetiřadé celebrity? ()

JerryMalfoy97 odpad!

všechny recenze uživatele

Nové dno televize Barrandov. A to sem si naivně myslel, že už po Agátě Jaromíra Soukupa víc klesnout nejde.. omyl. Jde to. Jako fakt nechápu z jakého důvodu tahle bizarní podívaná vznikla a koho to jako vůbec sakra napadlo? Show kterou uvádí umělohmotná entita, jejíž charakter a moderátorské schopnosti se rovnají chlebu pomazaným máslem. Výběr hostů mi přijde jako návštěva ze zvláštní školy, alespoň si s Lelou rozumí, že jo. 0% ()

oskiii

všechny recenze uživatele

Mentálně a morálně retardovaný fighter Jarda chce kamarádit s jednoduchým fighterem Karlem “kličkem”…a tak jeho plastové figuríně vytvořil čas ve vysílání. ()

scarlet odpad!

všechny recenze uživatele

Blbečkové, kteří absolutně nemají co říct, tlachají o blbinách. Lela vypadá tak příšerně, ze mi běhá mráz po zádech. ()

KeyserSoze78 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ledacos, ale tohle je síla. Napadá mě jediné slovo, které přesně vystihuje tuhle kravinu - BIZÁR. Stupidní obsah, umělá Lela s obrovskými rty vypadá srandovně 😅😅😅.  Nedá se na to dívat... ()

Nephi

všechny recenze uživatele

Nechápu. Jediný důvod, proč se na to koukat, byly ty kozy. A oni vždy před ní narafičili kýbl s kytkama, nebo to zabírali ze špatného úhlu. Promarněná šance. ()

Reklama

Reklama