Reklama

Reklama

Vezmeš si mě za mrtvolu?

  • Tchaj-wan Guan yu wo han gui bian cheng jia ren de na jian shi (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Ming-han najde podivnou obálku, která mu děsivým způsobem změní život. Ming-han zjistí, že má za manžela ducha a musí společně s ním vyřešit zločin. (Netflix)

Recenze (16)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Paradny mix roznych filmovych zanrov,ktory prichadza z krajiny s nazvom Tchaj-wan,bolo to dostatocne vtipne,pocas toho prebiehalo vysetrovanie pripadu,cize aj ako kriminalka to splnilo ocakavania a este to fungovalo fajn i po tej dramatickej stranke,dokonca som sa nevyhol zopar slzam,cize ak to zhrniem,tak je to jasne ako letna obloha,nemam co vytknut...:⁠-⁠) ()

Korpy22 

všechny recenze uživatele

Podivná Tchaj-wanská komedie, která působí občas lehce bizarním dojmem, ale svým námětem si získává mou pozornost. Mladík díky své homofobii získává manžela a tím začínají jeho problémy a řešení vraždy. Tohle jsou témata která by se měli řešit, ale zároveň se nad nimi smát. Já jsem se zasmál, ale občas mi bylo i smutno. Prostě skvělý mix žánrů, který se vám buď líbí a nebo ho nenávidíte. ()

Reklama

MarekTulen 

všechny recenze uživatele

Film má dost ohraných komediálních prvků, které jsou ale už zapomenuté, film je skvělé oživil a připomněl. K tomu výborný soundtrack a nebo i perfektní herci. Proč má tohle tak malou pozornost, tohle je kurva zlato, ještě že se to dostalo na streamování. Prostě brilantní HornyHub (kdo viděl tak ví). :D ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Je asi pravda , že kdyby se to odehrávalo v hetero rovině , a taky by to v takové verzi bezesporu natočit šlo . Protože už jako děti , jsem se učili : " Hledám ďolík , pro svůj kolík " . A o čokoďolíku tam tedy opravdu nic nebylo . Tak by některé momenty , tak komicky nevyzněly . Nicméně , jako normální jedinec , jdu s 1 dolů právě za tu vyhřátou linii. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Taiwan za mňa boduje, riadny mix žánrov od komédie, cez krimi s drámou a možno trochou romantiky. No a na prekvapenie to celkom funguje. Pozerá sa nato dobre, dĺžka sa zdá byť prestrelená (miestami asi aj je) ale ubehne to rýchlo. Postavy veľmi sympatické, dokonca aj nejaký ten zvrat. Komédie sa mohlo pritlačiť a na konci troška zbytočný sentiment ale inak nemám čo vytknúť a 4* si to odnesie. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama