Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bryant (Michael Jai White) se spřátelí s problémovým teenagerem a seznamuje ho s bojovými uměními. Když Bryanta dožene jeho tajemná a nebezpečná minulost, je nucen čelit boji na život a na smrt, aby očistil své jméno, zachránil chlapce a získal zpět vše, co zanechal za sebou. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Začne sa to ako mexický Karate Kid v ktorom čierny Miyagi trénuje v mexickom zapadákove nejakého problémového teenagera. Čo je chyba, lebo na základe chvatov, ktoré ho naučí, Miyagiho vypátra mafia, pred ktorou sa skrýva a pošle za ním jedného neschopného assasina za druhým a ródeo srandovnej akcie sa môže začať. Dejová omáčka nie je zlá, len je nefunkčná. Snaha o nejaké emócie nefunguje. Technická stránka na tento typ filmov za 5,50 tiež nie je tragická. Frazier nejaké tie základy réžie má zmáknuté. Len to vyznenie jak sú všetci namachrovaní, je často komické. Prestrelky ma nenadchli, ale aspoň ich tu je relatívne dosť. Najviac zaujmú bitky. Sú celkom dynamické a prehľadne natočené. Hlavne technikou, ktorú som ešte nevidel, pri ktorej si rukami a lakťami chránia tvár. Neviem či to je nejaká skutočná technika, alebo si ju vymysleli len pre film, ale vyzerá to zaujímavo. Takže celkovo ok béčko na Frazierove pomery a nenáročný diviak si pochrochtá blahom. 4/10. ()

Reklama

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Béčkový režisér natočil Black Ramba, který se vskutku povedl, na rozdíl od jeho dalších filmů. Je to taková pocta akčních filmů z devadesátek. Kdybych hodně remcal, tak mně na konci vadila akce, kde střelba zněla opravdu směšně a samotná stříkající krev byla hodně odfláknutá. Mladí, vyrůstající na Johnu Wickovi tento kousek samozřejmě odsoudí hned na začátku, ale já byl spokojen, vrátil jsem se v čase :) ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

MJW by na to pořád měl, ale jeho kariéra je podobně jako u některých jeho kolegů v hluboký řiti, takže když přijde povolávací rozkaz z Tijuany nebo kde to má Frazier to studio, tak mu nezbývá nic jinýho než bejt rád, že vůbec o něj ještě někdo stojí. No jestli jsem předtím Fraziera přechválil, tak teď to vykompenzuju. Repeater byla sice kravina, ale aspoň akční tady se první půlku jenom žvaní a pět minut akce ve středu filmu a deset na konci to nezachrání tím spíš když režisér potvrzuje, že cit pro natáčení akce prostě nemá. Tak co s tím? Odpad!5% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama