Reklama

Reklama

This Place Rules

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Trošku jiné nahlédnutí na události vrcholící pochodem na Kapitol v 2021. ("Povinná") snaha o moralizaci situace samozřejmě nechybí, ale je vidět, že Andrew Callaghan se zprostředkováním těch nejbizarnějších figurek veřejnosti prostě baví. Blázinec je slabé slovo. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Další zábavná porce americký shitshow kolem voleb 2020. Prezentace národní divize v době sociálních sítí, kdy si každý exot zvolí informační zdroje potažmo realitu dle svých vlastních preferencí a následně je ještě vymytější. Přičemž trumpovská tupě vlastenecká pravice je (co se stupidity na kameru týče) ještě více vděčný a jednoduchý terč. Callaghan mi jako hlavní reportér-postava přijde celkem jalový, slabší proti třeba The Search for Q, ale pořád stačí k pobavení. (x) ()

Reklama

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu už jsem fanoušek Andrew Callaghama na jeho youtube kanálech All Gas No Breaks a Channel 5. Tenhle dokument se mi líbil, ale mám s ním vlastní problémy. Andrew neustále mluví o tom, jak média poštvávají dvě strany proti sobě, tím že ukazují to nejhorší z obou politických stran. U toho je však problém, že Andrew většinu filmu skutečně také ukazuje největší šílence z obou stran. Ano, snaží se je pochopit a ukázat všechny jejich skutečné já, ale i tak je to prostě hlavní zdroj humoru ve filmu. Je to rodina fanoušků Qanonu, objeví se slavný konspirační teoretik Alex "They made the fricking frogs gay" Jones a rok 1776 se znovu stane. A možná bude i trocha sebeprojekce. Nakonec i boxeři převlečení za Jokera kouřící mariánku z ryb jsou míň radikální než Donald Trump a dokážou uznat porážku. Společně se si teda můžeme říct "tak takové to tedy bylo" 6. ledna 2021 a zaplakat si nad smutnou realitou v USA. ()

Reklama

Reklama