Reklama

Reklama

Break Point - Season 2

(série)
Trailer
Dokumentární / Sportovní
USA / Velká Británie, 2024, 4 h 48 min (Minutáž: 41–58 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Další grandslamová sezóna je tu a nejlepší tenisti na světě se vrací na kurt s nadějí, že tentokrát si svoji šanci na slavná vítězství nenechají ujít. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší série než ta první. Řekla bych i špatný výběr hracu/ příběhu. Nejvíce prostoru dostávají američtí hráči a úplně se tam ztrácí nějaké celé shrnutí toho tenisového roku, nejzajímavější zvraty, nejlepší utkání... ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Frances Tiafoe opakujici, ze je reprezentantem cerne barvy pleti v bilem sportu. Ale tusim spravne, ze takto postavene smysleni pana inteligenta neni rasismus. Naopak Netlix a vyspela zapadni produkce uznale kyva hlavou. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první řada byla fajn, nicméně ve srovnání s ostatními sportovními Netflix dokumenty (F1, Tour De France, Quaterback) to byla spíš druhá liga a aktuální série to jen potvrzuje. Mustr sice zůstal stejný podobně jako část "obsazení", ale jako celek je to mnohem méně záživné a vlastně ani jednou mě to nedokázalo naplno vtáhnout. Trošku sem doufal, že tu pro našince bude plus v podobě triumfu Markéty Vondroušové ve Wimbledonu, ale toho sem se bohužel nedočkal. Markéta se tu sice mihne, ale pouze jako soupeřka v "příběhu" jedné z tenistek. Fandové tenisu si klidně můžou hvězdu přidat...60% ()

vajico4 

všechny recenze uživatele

nelíbil se mi tento formát. V první řadě to bylo lepší, kdy se šlo turnaj po turnaji. Navíc se mi nelíbil výběr hráčů. Vždy ocením náhled do tenisového prostředí, jednička byla ale diametrálně odlišná ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama