Reklama

Reklama

Break Point

(seriál)
  • Velká Británie Break Point
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Navštivte grandslamové a další slavné turnaje po boku talentovaných tenistů, kteří dělají všechno pro to, aby vstoupili do dějin bílého sportu. Seriál plný akce a napětí. (Netflix)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (2)

Break Point (2023) 

Break Point se úplně nemůže rovnat třeba s Drive To Survive nebo s nedávným dokumentem o Tour De France, nicméně i tak je to zajímavý pohled nejen do zákulisí tenisu. Fandové sportu a sportovních dokumentů budou spokojeni...70% ()

Season 2 (2024) (S02) 

první řada byla fajn, nicméně ve srovnání s ostatními sportovními Netflix dokumenty (F1, Tour De France, Quaterback) to byla spíš druhá liga a aktuální série to jen potvrzuje. Mustr sice zůstal stejný podobně jako část "obsazení", ale jako celek je to mnohem méně záživné a vlastně ani jednou mě to nedokázalo naplno vtáhnout. Trošku sem doufal, že tu pro našince bude plus v podobě triumfu Markéty Vondroušové ve Wimbledonu, ale toho sem se bohužel nedočkal. Markéta se tu sice mihne, ale pouze jako soupeřka v "příběhu" jedné z tenistek. Fandové tenisu si klidně můžou hvězdu přidat...60% ()

Reklama

Reklama