Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé americké městečko pod sněhem se chystá na Vánoce. Santa Clausové cinkají zvonkem, vánoce se blíží, americké vlajky vlají. Abigail (Maria Menounos) je vztahová poradkyně a právě napsala první knihu. Jde do nakladatelství C. McNeille na jednání a jen tak po cestě v kavárně pomůže nesmělému mladíkovi navázat kontakt s dívkou se psem. Všichni jsou američtí, nalíčení, slušní a hezcí. Nikdo nemluví sprostě.
Nakladatelství šéfuje Jack (Steve Vinovich), je starší, konzervativní a má k rukopisu trochu nedůvěru. Ale autorka vysvětluje, jak sociální média změnila svět seznamování a že ona mu rozumí. Její klienti mají údajně 90 % úspěšnost. Když ji ředitel upozorní, že sama je single, navrhne mu Abigail, že použije rady ze své knihy a do Vánoc (za 12 dní) si najde partnera a přivede mu ho na párty ukázat. Hledá na kulečníku, v autosalonu, s pomocí kamarádek, ale není to tak snadné, jak si myslela. Podaří se jí dorazit na party s někým a dosáhne tak vydání své knihy? Nebo pro ni začne být vztah ještě důležitější než kniha? (Peabody)

(více)

Recenze (1)

Peabody

všechny recenze uživatele

No hodně odporná záležitost Lifetime. Falešnost prýští snad z každé věty, permanentních úsměvů, gest. Opravdový americký sen, všichni si hrají jako že to tak je doopravdy. Josef Škvorecký o obdobné literatuře říkal - podle jednoho dopisu - že je to četba vhodná i k jídlu (nebo ta nějak).  tak tohle je přesně - sejít se s rodinou a přáteli, koukat se na tuto romanci, zobat cukroví a křičet Wow - Cool - Yesssss. ()

Reklama

Reklama