foto

Steve Vinovich

  • nar. 22.1.1945 (73 let)
    Peoria, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Stážista
2010 Alfa a Omega
Piano Fingers
2008 Remarkable Power
2007 Jane Doeová: Jak vyhodit šéfa (TV film)
Nebezpečný let (TV film)
2003 Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech (TV film)
2001 Labutí trumpetka
Surviving Gilligan's Island: The Incredibly True Story of the Longest Three Hour Tour in History (TV film)
2000 Across the Line
1999 Seven Girlfriends
1998 Labutí princezna 3: Tajemství kouzelného pokladu
1994 Labutí princezna
Princezna
Santa Claus
1992 Dům IV
Round Trip to Heaven
1991 Svérázná spravedlnost
1990 Čas probuzení
1989 Hollywood Boulevard II
Wired
1987 Figurina
Once Again (TV film)
1986 Seize the Day
1983 Running Out (TV film)
1972 Call Her Mom (TV film)
Mechanik zabiják
The Sexpert
1971 Jennifer on My Mind
1970 Weekend with the Babysitter

TV seriály

2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2007 The ½ Hour News Hour (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Kurník (S03E21)
2005 Threshold (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
1998 Godzilla: The Series (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Klany (S03E17)
1996 Chameleon (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Velká hra začíná (S03E02)
1995 High Society (TV seriál)
JAG (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Ideální společnost (S02E15)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
Shaky Ground (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Going Places (TV seriál)
Lenny (TV seriál)
Shannon's Deal (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
1988 Raising Miranda (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1969 Then Came Bronson (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace