Reklama

Reklama

Papiňák

(pořad)
  • USA Pressure Cooker
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV
USA, 2023

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáct kuchařů pod jednou střechou, kteří sami rozhodnou, kdo z nich získá sto tisíc dolarů? V téhle napínavé soutěži vyhraje ten, kdo umí vařit a k tomu má pod čepicí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

MyskaMari 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejhorší a nejnudnější kuchařská show… Kdo sakra přišel s nápadem vybírat postupující jak v Likehousu namísto nezávislé poroty? No když to porovnám s GBBO, Hell’s Kitchen, Masterchef, Great food truck race, The kitchen, Iron chef nebo třeba Peče celá země… Je to k smíchu a k pláči. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

škoda, že tady není aspoň pár recenzí, abych to mohl předem porovnat ... ale tady se trochu rozepíšu ... nejhorší kulinářská soutěž, co jsem dosud viděl ... naprosto dementní systém rozhodování postupu soutěžících ... kolosální neobjektivní píčovina ... má jednoznačně rozhodovat porota, která je úplně mimo dění a kontakt se soutěžícími ... hrůza ... patetická ukecaná, objímající, falešná a nelogická fraška ... samozřejmě, že s tímto přístupem to vyhrál ten nejhorší dement - člověk bez emoční inteligence - naprosto protivný tvor na pohled - měl jsem chuť z něj naprosto zkaženou - z toho, co tam předváděl ... na blití ... tak patetickou mrdku jsem ještě v takové soutěži neviděl ... kdyby neprozradili hned na začátku funkci a náplň práce tohoto človíčka, tak opravdu mě nenapadne, že je ve vedení snad úplně nejvýš v restauratérství ... pohled na něj byl s každým dílem žalostnější ... absolutně bych pro takového rozbřelého štrůdla nemohl pracovat ... hodně lidí tam bylo nesympatických ... aspoň, že uměli skvěle vařit ... grády tomu dodala pak skvadra kritiků, kteří mleli úplný hovadiny a byla jedna horší držka než druhá ... připadal jsem si, jak když čumím na film Mars útočí ... dokoukal jsem to jen díky těm pokrmům, který vypadaly na pohled tak, že se mi fakt sbíhaly sliny ... bohužel VAŘENÍ bylo upozaděno kecama, patosem, přehnanými u některých až infantilními emocemi, falší, lží, záludností, a místy krajní neprofesionalitou ... rádoby originální nápad, pojmout to jako Big "Debil" Brother, ale fakt mimózní ... zrušte to, prosím ... ()

Reklama

Lesazrk 

všechny recenze uživatele

Kulinárska šou, ktorá vlastne nie je o talente a schopnostiach, ale o sympatiách, klamstvách a intrigách, takže vlastne niečo ako každá druhá slovenská realityshow. ()

Saxicola 

všechny recenze uživatele

Dokonalá reality show, ale v tom negativním slova smyslu. O jídlo jde až v poslední řadě, prioritní jsou spojenectví, intriky a taktizování. Na začátku je parta sympatických vynikajících profesionálních kuchařů, ze kterých koncept této show udělá intrikující podlé sráče a vy nemáte komu fandit. Jednu hvězdu dávám za špičkovou výpravu a druhou za špičková jídla. Opravdu ale nepotřebuji vidět soutěžící, jak spí nebo si čistí zuby, a ten koncept "zpovědnice" je na pozvracení. Chci vidět gastronomii, ne psychoanalýzu. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Podivná kombinace kulinářské show a jakéhosi Big brother mi nepřijde zrovna nejšťastnějším nápadem a zábavnost tomu i odpovídala. Reality kočkopes, kdy se šéfkuchaři zavřou do vily, kde i spí a jsou tudíž vystaveni nejen nutnosti předvést maximum v kuchyni a na talíři, ale i vzájemným vztahům, piklím a tak dále. Výsledek tudíž není závislý čistě na schopnosti udělat nejdokonalejší jídlo. Moc mě to nebavilo, koukat se dalo, reality nejsou zrovna můj šálek, kuchařská show o něco víc. Bez tohoto hybridního konceptu bych se dost dobře obešel. Do finále se dostaly 'čistě náhodou' dvě zcela odlišné figury. Doslova. Tlustý, lidský a velmi plačtivý, emoční 'medvěd', zneužívající svou bodrost a hraní na city k manipulaci s protivníky a proti němu pragmatický, roboticky perfekcionalistický mladík, s dokonale provedenými majstrštyky na talíři. Dle očekávání zvítězil tlusťoch, ačkoliv finálová jídla robota byla dokonost sama. Ale nešlo jen o jídla a tak si mohl vousáč poplakat a shrábnout sto litrů v doláčích. Nechtěl jsem být sarkastický, zas tak špatné to nebylo, ale jen tak tak. ()

Reklama

Reklama