Reklama

Reklama

Physical: Sto statečných

(pořad)
  • Jižní Korea Physical: 100
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV
Jižní Korea, 2023

VOD (1)

Obsahy(1)

Stovku soutěžících ve skvělé formě čeká série náročných úkolů. Na toho, kdo je všechny zvládne, pak čeká vytoužený titul i pořádný balík. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Vydařená sportovní soutěž, ve které jsou korejští top sportovci vystaveni zkouškám co vydrží jejich tělo, mysl a bojový duch ve stylu survivora. Na začátku se představí stovka účinkujících, která vstoupí do síně, kde jsou vystavena jejich torza svalnatých těl. Každý hledá tu svou a zároveň překvapivě kouká na protivníky, kterých je opravdu hodně namixovaných od kulturistů, přes celebrity až po vrcholové sportovce různých odvětví. Spoiler: V první soutěži se účinkující drží za ruce na konstrukci ve vzduchu a bojují se svou vahou. Druhá je již hodně bojově naladěná, kdy nastupují do arény jeden na jednoho a musí ubránit do uplynutí času míč. Ve třetí se již jede týmově po pěti, kde musí odnést co největší množství písku po schodech přes lávku, kterou si musí postavit. Ve čtvrté jsou k sobě přiřazeni dva týmy, které tentokrát musí spolupracovat a přesunout 1,5 tunovou loď, což považuju za opravdu hard disciplínu. V pátém úkolu se ***** a to si nechám na jindy. Co mě nejvíc vadilo s přibývajícími díly, neustále se opakující záběry! jako celek hodnotím kladně 80% ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Nápaditá, přitom inteligentní a propracovaná show. Byla jsem překvapená, z kolika nejrůznějších odvětví se účastníci přihlásili (rozptyl od kuchaře po olympioniky). Malinko mi ale vadilo, že zřejmě ne všechna pravidla byla divákovi sdělena (např. bych si lano omotala kolem ruky, aby mi nevyklouzlo - a nikdo z nich to neudělal… takže soudím, že nemohli atd.). Mnohem víc mě dráždil střih, kdy se velmi často záběry opakovaně vracely tak 2-3s i se zvukem. Fakt nepotřebuju sledovat stejné situace 3-4x z různých úhlů, stačí mi to jednou. Výhra je pak velmi zasloužená a urvaná neskutečnou mentalitou! A já jsem spoko, že z mého týmu favoritů pochází vítěz. Poklona všem účastníkům! ()

Reklama

Drirr 

všechny recenze uživatele

Od základu je to celkem zábavné a soutěže zajímavé, jenže všechno to sráží neustálé opakování každé druhé scény včetně nekonečného "ooooo", což se po čase stane tak otravným, že má člověk problém díly dokoukat. Před jedním týmovým úkolem navíc režie rozdá karty dopředu tak, že je naprosto jasné, kdo vypadne a člověk má na patře silný pocit zmanipulovanosti a neférovosti. A to je u takových soutěží dost problém. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Synek mě k tomu přitáhl a musím říct, že se mi to dost líbilo. Hlavně úvodní díl, kdy  všechny ty skvělé borce představovali, byl pojat přímo velkolepě (navíc velice chytře).  Nebavil mě akorát třetí úkol, ten můžete klidně přeskočit; o nic nepřijdete a ještě ušetříte dvě hodiny času. Jinak povedená podívaná, daleko zajímavější než třeba Hra na olihen, protože tady soutěžili skuteční a zajímaví lidé, kteří toho už hodně dokázali, nikoliv lidi z ulice nebo najatí herci. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý koncept soutěže, který by mě víc bavil, pokud by měl o dvě až tři epizody méně. Možná také je trochu problémem to, že nikoho z účastněných jsem neznal, takže jsem neměl moc komu fandit a přát výhru. I tak zajímavé sledovat, jaká tělesná konstituce je ta nejlepší a dokáže všechny úkoly "přežít". ()

Reklama

Reklama