Reklama

Reklama

Mořské jiskry

  • Česko Mořská záře (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvanáctiletá Lena jezdí na skateboardu, poslouchá Angèle, je docela dobrá v plachtění a miluje oceán. Užívá si bezstarostné dětství u moře, s nohama ve vodě a hlavou v oblacích. Na své plachetnici bojuje s větrem a vlnami stejně vášnivě jako její otec na jeho rybářských výpravách. Jednoho dne se ale on a zbytek jeho posádky nevrátí. Někteří říkají, že to byla nehoda, jiní, že byl lehkomyslný. Lena si je jistá, že to nemohla být otcova chyba. Musel se setkat s gigantickým mořským tvorem, kvůli kterému se loď převrátila. Kdyby jen našla jeden rozhodující důkaz, mohla by se postavit své rodině i přátelům a dokázat, že se mýlili. Lenin vztek ji pohání ke zdolání jediného úkolu: dopadnout podvodní monstrum, které je podle ní odpovědné za katastrofu. Portrét dospívajícího člověka na pozadí smutku, který vychází z režisérovy vlastní zkušenosti. (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Tak se mi zase jednou nevyplatilo, že jsem si pořádně nepřečetl anotaci. Nejenže jsem ji nerozbalil celou, ale ty dva řádky, co byly vidět, jsem jen zběžně přelétnul očima a přijal jsem informaci, že film je o tom, jak si nějaká holka užívá léto u moře s nohama ve vzduchu. Přitom to tam takhle nestojí! Ale mám zkušenost, že když má holka v létě u moře nohy ve  vzduchu, tak si to většinou dobře užívá. Zkrátka jsem čekal oddechový, rozverný, lehce erotický film. Že jsem dostal něco jiného, je dlužno přičíst na vrub pouze mé nepozornosti. – Je to melancholický film o dvanáctileté holčičce, jež se snaží vyrovnat se smrtí svého otce, který se utopil při rybaření! Není to špatně natočené, ale moc mě to nebavilo. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Skúsil som to, ale je to presne to, čo od holandskej drámy čakáte. Extrémna nuda, kde sa nič nedeje, detskí herci a ťaživá hudba. Strata času. ODPAD! ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama