Reklama

Reklama

A Shoulder to Cry On

(seriál)
  • Jižní Korea 소년을 위로해줘
všechny plakáty
Jižní Korea, 2023, 30 min

Hrají:

Ho-Gyun Jeong

Obsahy(1)

Da-yeol (Jaehan) je na škole outsider a nalézá útěchu ve své vášni pro lukostřelbu. Avšak náhodné setkání s populárním a pohledným Taehyunem (Ye-Chan Shin) staví Da-yeolovo stipendium a pověst na hranici zániku. Taehyun nepravdivě obviní Da-yeola z nevhodného chování, což vede k boji o jeho čest. Taehyun s potěšením trápí Da-yeola a neustále ho pronásleduje. Když se Da-yeol vyrovnává se svými smíšenými emocemi, začíná si klást otázky ohledně hranice mezi nenávistí a láskou. (mikki089)

(více)

Recenze (5)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

epizody odehrávající se na střední škole byly vtipný, smutný a připomněly mi moje vlastní "zážitky" ze střední. myslím, že je důležitý dávat druhou šanci, hlavně když se někdo snaží napravit si život (tae hyun :)))❤️) a navzájem si odpustit. to dva hlavní hrdinové zvládli, ale.. nemohli si při tom dát aspoň jednu pusu? nepotřebuju sex scénu, přece jen to není thajský seriál, ale aspoň jednu (1)? poslední epizoda byla divná. režisér byl asi jako "shit, zbývá nám už jen jeden díl, musíme to rychle dokončit!!" lol. škoda. ~malý spoiler~ proč byl na konci policista i-.... asi viděl my policeman, hahahaha (stupidní konec si vysloužil stupidní vtip od yumi™)... ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Prostě trošku jiné než ostatní, a to mě kromě toho, že oba dva vypadají moc sympaticky, udrželo u tohoto seriálu od začátku do konce ... 8888 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Kraťoučká série s velmi silným příběhem. Yechan a Jaehan, kluci z korejské popové skupiny Omega X dali svým postavám tolik vrstev a tolik emocí. Je vidět, že natáčení si spolu hodně užívali. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Začalo to skvelo, no o konci sa už niečo také povedať nedá. Medzi šiestou a siedmou epizódou chýba ešte minimálne jedna, čo dosť kazí dojem zo záveru. Inak ale nemôžem povedať nič zlé, pretože enemies to lovers dávalo zmysel, chémia medzi hercami takisto, lenže zopár drobností predsa len nedovysvetľovali. ()

Nam.94 

všechny recenze uživatele

Milé bl se silným příběhem do kterého se dalo lehko vžít.  Všechny díly měly příjemné tempo, a dokonce mi ani nevadilo, jak nevinné toto bl bylo, čemuž nejspíš napomáhalo, že oba kluci jsou ze stejné kpop group takže už jenom kvůli image se k sobě nemohli tak mít. Hodnotím velmi kladně. ()

Reklama

Reklama