Reklama

Reklama

Dance 100

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Velká Británie, 2023

VOD (1)

Obsahy(1)

V soutěži o sto tisíc dolarů má osm choreografů za úkol vymýšlet rafinovaná vystoupení pro čím dál víc tanečníků, kteří zároveň zasednou v porotě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

fixaman 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabou soutěže jako So you think you can dance! V Dance 100 se vybírají nejlepší začínající choreografové a porotu netvoří pár samozvaných odborníků, ale 100 fantastických tanečníků, kteří nejlíp vědí, co má choreograf umět, aby se s ním dalo dobře spolupracovat. Výsledkem je výborná reality show plná skvělých tanečních vystoupení a pozitivní atmosféry, která jiným soutěžím často chybí, když v nich polovinu času zesměšnují ty, kteří tančit neumí. Doufám, že bude další série! ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Dobré to bylo! Čekal jsem trapárnu, ale fakt mě to bavilo a některé výstupy byly celkem pecička. Palec navrch i za ten system hodnocení, kdy místo poroty hodnotí samotní tanečníci, je fakt super. Ps: Je to místama hodně gay, ale to se dalo čekat když se tančí :D ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Netradiční přístup k taneční soutěži. Tentokrát nesoutěží přímo tanečníci, ale choreografové (které hodnotí právě tanečníci). A nutno říct, že některá vystoupení jsou velmi působivá, kromě toho, epizod je jen šest, takže to není zbytečně protahováno a byť je to subjektivní, musím ocenit i výběr hudby, která mě obvykle potěšila. Za mě jedna z nejlepších tanečních soutěží za poslední roky. ()

Reklama

Reklama