Reklama

Reklama

Slavné loupeže

(seriál)
  • Velká Británie Inside the Heist
Velká Británie, 2022, 44 min

Obsahy(1)

Gang z jižního Londýna se chce zapsat do dějin krádeží drahocenného diamantu vystaveného v Millennium Dome, a to při odvážné loupeži za bílého dne... Gang švédských zlodějů při loupeži provedené s vojenskou přesností přelstí při každém kroku policii a unikne s miliony v hotovosti... Diamanty, šperky a hotovost se jednoho velikonočního víkendu stanou cílem bandy postarších londýnských zlodějů, kteří se provrtají do speciálně postaveného trezoru... Zločinecký génius přelstí nejmodernější zabezpečení a ukradne diamanty v hodnotě milionů dolarů z přísně střeženého Diamantového centra v Antverpách. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (1)

sator 

všechny recenze uživatele

01x01 - Diamanty Milenium, 01x02 - Loupez z vrtulniku, 01x03 - Případ Hatton Garden, 01x04 - Největší diamantová loupež v dějinách. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Ve 3. epizodě 1. série s názvem Případ Hatton Garden zazní při finálním otevírání bezpečnostních schránek „Zadok the Priest“ jedna ze čtyř korunovačních hymen, složená v roce 1727 Georgem Friedrichem Händelem pro korunovaci britského krále Jiřího II. (sator)

Reklama

Reklama