Reklama

Reklama

Moto GP: v zajetí rychlosti

  • USA Faster
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Tento dokument nás pozve do zákulisí nejprestižnější motocyklové soutěže na světě. V dokumentu najdete také profily nejlepších jezdců, názory odborníků ale i realizačního týmu. Poznejte nehrané napětí, karamboly a touhu po výtězství v zajetí rychlosti v soutěži Moto GP. (masw)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

maxXxic 

všechny recenze uživatele

Perfektní dokument popisující to jak skončila třída do 500cc... Kdo a proč vynalezl páteřový chránič a slidery(chrániče kolen)... Jak se vyvíjel styl jízdy na těchto (v té době) nejsilnějších strojích v nejprestižnějším závodním seriálu na planetě... A hlavně famózní (italský) souboj tehdy mladičkého, energického Valentina Rosiho a velmi přísného disciplinovaného Maxe Biagiho... Pro člověka, který fandí MotoGP s pohodlí gauče je toto jedinečná možnost podívat se tomu všemu "pod pokličku". Tento dokument si můžu pouštět pořád dokola... Doporučuji skutečně každému, pro fanoušky je to povinnost! ()

Expertt 

všechny recenze uživatele

Lepší shrnutí MotoGP asi těžko najít v běžných mediích, pomohlo mi to si v hlavě urovnat všechny ty informace co jsme již znat a i je obohatilo, hodnotim ***** nicméně jsem si představovat možná větší přiblížení do života "jezdce MotoGP" případně více rozhovorů. Pak jsem čekal uveřejnění nějakých čísel...kolik gum se použije, kolil paliva se projede, kolil lidí spolupracuje, případně náklady shruba...za závodní víkend. Ale to bych chtěl možná už moc :-) ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Perfektní dokument z dost možná nejlepší éry tohoto motosportu. Nezapomenutelné bitvy hlavně mezi dvěma jezdci- na jedné straně miláček fanoušků, pohodář Valentino "The Doctor" Rossi, na straně druhé zachmuřený (a věčně druhý) Max "Mad Max" Biaggi. Dodnes pamatuju na závod na brněnském okruhu, kde se "žlutej" Rossi neustále předjížděl s "červeným" Biaggim. Skončilo to jako většinou, kdy Vale ukazoval Maxovi záda (a v jednom případě i vztyčený prostředníček :). Škoda, že současné Moto GP už není ani z poloviny tak zajímavé, jako to ze začátku nového tisíciletí... Dokument zaujme nejenom fanoušky tohoto sportu, ale každopádně je dělaný hlavně pro ně, zkrátka (i s bonusem) přes dvě a půl hodiny vyčerpávajících informací (mj. o konci "pětistovek" a zrodu královské kubatury pojmenované právě Moto GP), ale hlavně zábavy a adrenalinu. 4*, ale pokud vlastníte nějakou tu Hondu, Kawasaki, Yamahu, Aprilii nebo Ducatti doma v garáži, klidně si přihoďte i tu hvězdu poslední, páč výživnější dokument ze světa závodních silničních motocyklů těžko najdete). ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

"Keď skončíte druhý, máte chuť zabiť všetkých naokolo." Napínave, dojemné, vtipné. Dokument o kráľovskej motocyklovej triede, ktorý by si nemal nechať ujsť nikto, kto sa aspoň trochu zaujíma o motocyklový šport. Až teraz chápem, že všetci tí borci, čo jazdia MotoGP sú viac-menej (niektorí viac a niektorí menej) blázni, pretože inak by to robiť nemohli. ()

sus 

všechny recenze uživatele

Perfektně zpracovaný dokument, na Moto gp v brně nechybím ani jeden rok, skvělá podívaná. A to jak je v dokumentu zmínka o tom že půllitrový dvoutakt zní vedle litrového čtyřtaktu jako sekačka na trávu,je zatraceně pravda, a nepochopí to nikdo kdo to na vlastní uši neuslyší. Pokaždé když příjdu na GP a projede po trati byť jediný stroj z královské kubatury moto gp, tak mi běhá mráz po zádech. Mimochodem pro některé rýpaly: tuto sezónu měli moto gp obsah jednotně 800 kubických centimetrů. Potkávám totiž dodnes na závodech (i mimo závody) moto gp lidi, kteří si pořád myslí, že to jsou pětistovky a jsou schopni se s vámi hádat do krve,protože o žádných litrech nebo osmistovkách nikdy neslyšeli :o))). ()

Reklama

Reklama