Reklama

Reklama

Podivný případ Natalie Grace

(seriál)
  • USA The Curious Case of Natalia Grace
Trailer

Obsahy(1)

Adopce údajně šestiletého ukrajinského sirotka Natalie Barnettovými se změní v noční můru, když se dozví, že jí možná není ani šest, ani není Ukrajinka... (TV ID Xtra)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

spookee 

všechny recenze uživatele

Je to celkem psycho při uvědomění, že se něco takového opravdu dělo… Ale - The truth is out there. Od 1. dílu máte dle výpovědi otce jasno. Od 3. dílu začínáte pochybovat… Od 5. dílu vás nutí pohled na trapně přehrávajícího Michaela, který ty slzičky vší silou tahá až z paty, vrazit někomu random poblíž facku. Prostě něco, co se roky! dělo za jeho plného vědomí a on s tím byl “v pohodě”. Až to prasklo, ex post, je z něj mučedník, kterýmu to zajíkání pro kameru prostě neuvěříte. Čímž rozhodně nepopírám, že Kristin nebyla moc sympaťačka. Celkem silný dokument plný otazníků. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Případ, který má skvělý twist, ale až moc okecávané a hrané na emoce, což asi nejlépe předvádí Michael, kterýmu to nežeru, respektive tu ubrečenost. Škoda že nebyla možnost vyslechnout i Natalii, ta by tomu mohla dodat lepší perspektivu. Kdyby to nemělo tu otočku o 180, tak je to naprosto průměrný a natahovaný dokument. Takhle bych dal 3,5 ()

Reklama

Venom666 odpad!

všechny recenze uživatele

S tímto šokujícím dokumentem jsem šlápl vedle. Nalákal mě případ malé Natálie a srovnání s filmem Orphan, ale vyklubal se z toho typický americký bulvár kde několikrát opakují to samé, každý tam jenom lže a háže špínu na druhé stále dokola, nejlepší na tom je že se pravdu stejně nedozvíme. Seriózní dokument by měl 3 díly. Stačí vidět první,  druhý a poslední díl a  dozvíte se všechno jakoby jste viděli všech 12 dílů. Na konci čeká radostná zpráva, že ještě není konec tak budou natáčet další sérii. Myslel jsem že dám hvězdičku Natálii, jinak je to odpad. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nejlepší scénáře píše život v Americe. Případ Natalie Grace je navíc děsivější než klasické true crime příběhy plné krve, mrtvol a úchylů, protože začíná obyčejnou adopcí postiženého dítěte. Postupně se však přechází z trpasličího psychopata přes domácí násilí až na možný justiční omyl. Největší hvězdou série je samozřejmě pan Barnett, který si přítomnost kamer neskutečně užívá a za svůj výkon by si zasloužil nějakou cenu. Jen ty údajně zapomenuté porty se nám začínají trošku opakovat. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Opět jeden hooodně roztahaný příběh "z Emeriky", kde se dějou věci... První 3 díly zajímavé z hlediska subjektivní perspektivy různých svědků, posléze díky neskutečně přehrávajícímu Michaelovi -  jehož verzi "já nic, já muzikant" snad nemohli věřit ani dokumentaristé - dost nudné.... A jak už jsem psala v komentáři k Mommy Dead and Dearest - pořád čekám, někdo u nás zpracuje "Kuřimskou kauzu" - kolem "Aničky" se taky čarovalo s věkem a dokonce i se změnou pohlaví... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno