Reklama

Reklama

Rockshow: Metal Meltdown Featuring Twisted Sister

(koncert)
Hudební
USA, 2015

Obsahy(1)

Záznam koncertu glamrockovej legendy Twisted Sister z mája roku 2015 v Las Vegas. V rámci tour, ktorá bola venovaná zosnulému bubeníkovi AJ Perovi, môžeme za bicími vidieť Mike Portnoya. Skupina odohrala svoj klasický set plný hitov z 80tych rokov. Záznam je popretkávaný rozhovormi s členmi kapely a spomienkami na AJ Pera. (Lukoh)

(více)

Recenze (1)

Morien 

všechny recenze uživatele

Nastal jeden z těch vzácných momentů, kdy ke mne skrze prozření došla myšlenka, že nejlepší písničkou v dějinách nejlepších písniček je Burn In Hell od Twisted Sister. Tenhle koncert mi k tomu mírně dopomohl. Je z něj totiž velmi zjevně patrné, že Dee Snider je moudrá čarodějnice obývající pozemské heavy metalové tělo. Já mám ráda čarodějnice. -"Take a good look in your heart, tell me what do you see. It's black and it's dark, now is that how you want it to be? It's up to you, what you do will decide your own fate. Make your choice now for tomorrow may be far too late. And then you'll burn in hell." ()

Zajímavosti (4)

  • V rozhovoroch na DVD je spomenuté, že AJ Pero počas rozhovorov s novinármi na otázku, koho by vybral do kapely ako náhradu za seba odpovedal: "Jednoznačne Mike Portnoya". (Lukoh)
  • Tradičné bubnové sólo po pesničke "Burn in Hell" z albumu Stay Hungry (1984) neodohrá hosťujúci bubeník Mike Portnoy, ale zosnulý AJ Pero na digitálnej obrazovke. (Lukoh)
  • Prečiarknuté logo skupiny "TS" je logom pre tour '15 a '16 na počesť zosnulého bubeníka AJ Pera (14.10.1959 - 20.3.2015). (Lukoh)

Reklama

Reklama