Reklama

Reklama

Zapomenuté revíry

(seriál)

Matěj Houška, sportovní rybář, zálesák, kluk, který nade vše miluje dobrodružství a pobyt v přírodě. I v dnešní době se pokouší objevovat, dávno zapomenuté revíry, kde jiné rybáře ani nenapadne nahodit, a pokouší se v nich ulovit ryby, které ještě nikdy nebyly na háčku. I když ryby, které v nich kdysi žily, už dávno vymizely, i tak věří, že jeho ryby zde stále plavou. Snaží se totiž splnit si svůj sen, chytat ryby, které před ním ještě nikdo neulovil. Pokaždé, když tyto nádherné tvory naší přírody vrací zpátky do jejich domova, doufá, že se s nimi v budoucnu ještě někdy potká. Právě tyto okamžiky jsou pro něj totiž naprosto jedinečné a neopakovatelné. (Dukekuky)

(více)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem dvanáctý díl zde: https://www.youtube.com/watch?v=OSMQBEqB4ws Je to pěkné klukovské dobrodružství , podobné jsem zažíval jako dítě. Třináctiletý Matěj to umožní prožít digitálnímu proletariátu dnešních teenagerů, kteří nejsou schopni vyjít ze svého pokojíčku. Matěj má štěstí, že má otce rybáře. Odvyprávěná legenda je milé dětinská. Rybník vypadá mile bahnitě, ale rostou na něm lekníny a příroda okolo je překrásná. A dozvíte se zajímavé informace o rybách. Matěj byl také hostem talk show letos 22. listopadu https://showjanakrause.cz/tv-premiera-22-11-2023/ ()

strnad odpad!

všechny recenze uživatele

Nepřirozené vystupování, špatná práce se zvukem a kamerou a mnohdy i hudba moc nahlas. Snad se dočkáme nějakého posunu. Dávám špatné hodnocení. ()

Reklama

Reklama