Reklama

Reklama

Případy Josefa Klímy

(pořad)
Publicistický
Česko, 2023, 16x25 min

Účinkují:

Josef Klíma (moderátor)

VOD (1)

Obsahy(1)

Legenda české žurnalistiky je zpět! Josef Klíma se i s celým svým týmem vrací na televizi Prima a už od září bude rozkrývat šokující kauzy a bojovat proti práci šmejdů a zločinců komplikujících život lidem, kteří se sami dokážou jen těžko bránit. Případy Josefa Klímy se zaměří hlavně na problémy, které diváky nejvíc tíží. Nečekejte tedy rozplétání těžko pochopitelných politických kauz, ve kterých se ztrácí i kdejaký odborník. Tým kolem Josefa Klímy půjde hlavně po podvodnících, kteří komplikují život obyčejným lidem, a bude objasňovat detaily trestných činů, ve kterých jsou nejasnosti či podezření na křivá obvinění. A dostane se i na objasňování záhad, které zůstávaly dlouhé roky obestřeny tajemstvím. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Aktuální problémy velice dobře zpracované, natočené, pojmenované a vysvětlené. Zůstává tak zásadní otázka: "Co s tím dělat a co se s tím daným problémem děla dá?" Josef Klíma přesvědčivý jako kdysi. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Josef Klíma bezpochyby patří k nejlepším investigativním novinářům v Česku. I proto, že není zaujatý a dokáže být naprosto objektivní, což chybí většině českých novinářů a pořadů, kteří se snaží dělat podobné věci. Je třeba také říct, že ať je doba jakákoli, tento pořad by uspěl v každé z nich. Hodně věcí totiž lidé znají z vlastní zkušenosti a s leckterými případy se dokáží ztotožnit. Ačkoli úletům se neubránil. Třeba když v tomto případě zkoušel, a teď už nevím co to bylo...myslím, že nějaká elektronická cigareta s příchutí marihuany nebo tak něco. Bohužel z několika kauz vyplývá, že se ani žádný zákon neporušuje, že se zkrátka lidi prostě neumí domluvit a musí si dělat naschvály, aby se tak nenudili... ()

Reklama

Reklama