Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby nebyli Khem (Apo Nattawin Wattanagitiphat) a Wan (Bas Asavapatr Ponpiboon) neprávem usvědčeni z vraždy, raději se stanou špióny převlečenými za tanečníky s cílem odkrýt tajemství přepychového a záhadného zábavního thajského klubu „Man Suang“. Místo je centrem politických vyjednávání během vlády krále Rama III. Když je plán mladíků v ohrožení, přijde jim na pomoc Chatra (Mile Phakphum Romsaithong), místní bubeník, který se stane jejich spojencem při odhalení kruté pravdy. Chatra má ale své důvody, jež ho ženou k činu, a původní mise se díky tomu značně zkomplikuje. Překonají tito tři muži vraždy, vzpoury, intriky, které obklopují Man Suang? (AngelLucy)

(více)

Recenze (4)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

skvělá hudba, herci; scénář trošku lacking. na konci jsem se musela vrátit na začátek filmu, abych se v tom neztratila. ta představení a tanec mi připomněli korejský film the king and the clown, kde jeden z hlavních charakterů zaujme krále natolik, že může být v jeho blízkosti. myslela jsem, že se toho v man suang dočkáme taky a budeme mít nějaký románek mezi khemem a phrayou wichiendejem (aka bostonův táta). přece jen tam ty pohledy byly. taneční vystoupení byli nádherný, production design on point! všichni herci se mi líbili, ale nejvíc mě zaujal tong. můj miláček pořád hraje strašně chytrý týpky s úžasnými outfity. nejdřív tankhun, teď hong.. mileapo opět dokonalí, jenom bych klidně uvítala více romantických scén. ale i tak, něco mezi nima bylo, ne že ne. (do you think they ever explored each other‘s bodies?) kočička byla roztomilá. detektivní část napínavá. kdybych se v tom příběhu neztrácela, tak by to bylo mnohem lepší. ()

AngelLucy 

všechny recenze uživatele

Herci a jejich herecký výkon, taneční scény, kostýmy i hudební kulisa mě příjemně odreagovala a umožnila mi rozšířit obzory v asijské kinematografii, přiblížit thajskou historickou kulturu a filmovou produkci. Z dějového hlediska mi ale přišel film někdy zbytečně zdlouhavý a zamýšlený impakt dramatických scén a dějových zvratů mě v polovině případů míjel. Ač byl film zdlouhavý, i tak jsem nestihla postavy dostatečně poznat, abych s nimi soucítila a prožívala s nimi jejich rozhodnutí. Celkově to byl ale zajímavý zážitek a rozhodla jsem se dát dobré 3*. ()

1kiki16 

všechny recenze uživatele

Já jsem naprosto ohromena a okouzlena. Seděla jsem přilepená na obrazovce a doslova hltala každou minutu. Krásné kostýmy, prostředí, celková nálada filmu. Příběh sám možná mohl být malinko vybroušenější, ale ani se mi o tom nechce moc přemýšlet, protože celkový dojem je perfektní. Herci byli skvělí. Apo byl nádherný a Tong naprosto excelentní jako v každé roli, kterou hraje. O hudbě se asi ani nemá cenu zmiňovat a průvodní píseň je naprosto úžasná. Miluju tento film, už se těším, až se podívám znovu. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

A je to tady!! Mile, Apo, Bas a Tong jsou zpět ... Film, který byl natočen pro thajskou propagaci umění a kultury, se hodně povedl. Je to něco úplně jiného a nevadilo mi, že tam BL skoro není (na začátku gay interest), ale to "něco" mezi Apo a Mile jsem tam zase cítil (bromance). A nebudu film trestat jen proto, že to není KinnPorsche. Vše, hlavně filmové prostředky, byly vybroušeny do naprostých detailů od scény, kostýmů, kamery, střihu, hudby i hereckých výkonů, prostě tato stránka je dle mě dokonalá, výborný tah, že tam byl Bas a Tong. Film je potřeba vidět alespoň dvakrát, aby divák byl schopen vnímat všechna ta drobná sdělení a jemné niance ...Pod čarou: čekal jsem trošku více "tanečních " výkonů Apa a vždy jsem si myslel, že z těch čtyř je "nejsvalnatější" Apo, ale ten spíše pohubl, kdežto postavou mě překvapil Bas ... 😉 ✌️9101010 ()

Reklama

Reklama