Reklama

Reklama

Nahrávky Rosy Peral

  • Španělsko Las cintas de Rosa Peral (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokumentární film o skutečném zločinu přináší první rozhovor s Rosou Peral z vězení po jejím odsouzení za vraždu partnera, se kterou jí pomáhal bývalý milenec. (Netflix)

Recenze (5)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Strašně slaboučký. Postrádám důvod, kvůli kterému to vůbec vzniklo. Podle mě tam nezazněla jediná věc, která by na případ milenců odsouzených k dlouhým trestům vězení za promyšlenou vraždu, vrhla nové světlo. Že s tím verdiktem nesouhlasí ona nebo její tatínek? No a co? Tím neříkám, že ten státní zástupce nepotřebuje Chocholouška… Podle mě ho potřebuje nutně a včera bylo pozdě. Jinak se ale Rosa těmi videohovory z kriminálu nedokázala obhájit, maximálně utvrdila dcery v tom, že jim náhradního tátu nezabila máma, ale že to byla sólo akce jejího milence. Holky tomu rády uvěří, jinou mámu už v tomhle životě mít nebudou a Pedro pro ně byl možná miliónovej, ale “jenom” strejda. Trochu mě mrzí, že jsem si to pustil dřív, než minisérii Tělo v ohni, ale první díl mě stejně moc nebavil… ()

Maraboy 

všechny recenze uživatele

Nijak moc záživné, smutný příběh nešťastného manželství. NETFLIX se asi rozhodl zfilmovat všechny zločiny světa, protože True crime je trend a ten se musí vymilkovat. 30% ()

Mersis 

všechny recenze uživatele

Jak už tu zaznělo, úplně zbytečný dokument. Jednak ji nevěřím, že to nebyl plán, ale hlavně se pořád schovává za dcery místo toho, aby dcery někam ukryla (třeba rodiče) a šla udat toho, který to dle ní udělal. ()

Reklama

Reklama