Reklama

Reklama

Leo

  • Indie Thalapathy 67 (pracovní název) (více)
Promo

VOD (1)

Videa (1)

Promo

Recenze (3)

AndyDarcia 

všechny recenze uživatele

Kdybych hodnotil logické chování postav, tak bych musel dát odpad. Ale vypadá to dobře, střihje vidoklipový, bitky jsou fajn, tanečních scén mohlo být víc než jedna. Je potřeba vypnout mozek a pak si to lze užít. České titulky v kině nic moc,ale kvalitu zážitku to nesnižuje. Každopádně nevhodné pro lidi, co nemají s indick filmem zatím zkušenost. Pro náhodného kolemjdoucího by bylo přesnější hodnocení někde mezi 45-50% ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak jsem si vždycky představoval Bollywood. To znamená příšerný CGI, hodně songů a nadlidsky silní hlavní hrdinové. Tohle všechno jsem viděl v předchozích Bollywoodských filmech, ale tam to CGI bylo aspoň pěkný. Tady abych se přiznal, se mi vůbec nelíbilo. Hlavní postava Leo je solidní a jeho alter-ego Parthiban taky není špatný. Děj by byl dobrej, kdyby se pořád a pořád neoddalovalo přiznání, že vlastně Parthiban je Leo. Měl desetitisíc možností, kdy to mohl říct a ono ne. Film mohl mít klidně o 30 minut míň, ale tvůrci to museli čím dál víc oddalovat. Soundtrack byl v pohodě. Postavy ušly. Nejlepší postava v celým filmu je samozřejmě Napoleon. Akce byla božská. Bollywood tu akci dělá hodně tvrdou a to se mi hrozně líbí. Rodinné vztahy jsou tu představeny velice kvalitně a já jim to žral. Samozřejmě songy se spoustou choreografie nesměli chybět. Třeba tady byl jen jeden, ale to nebyl žádnej problém. Já jsem s tímto filmem spokojen, jen jsem mírně zklamán, kvůli tomu CGI. 7/10 Akce božská, jen to CGI je fakt odporný! (Velký Špalíček - 21.10.2023) ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Leo je tím důvodem proč koukám na indické/tamilské akční filmy - už nikde jinde nenajdete takovou čirou radost z bombastických akčních scén, kombinací komiksovitosti, klipovitosti příběhu a brutalitu soubojů, extrémní řežby. Hrdiny, zloduchy, kteří jsou ultra macho a dokonce se nebojí si v každém druhém záběru zapálit cigáru, jak jinak než zapalovačem Zippo. A přitom jde vždy o záchranu rodiny, očištění z nepěkné minulosti, pomstu a velké finále, kde se nehorázně všichni seřežou. A do toho vždy perfektní hudba, naprosto originální hrátky se zvukem, hlasy, texty písní. A samozřejmě taneční čísla, který jsou mnohdy vizuálně to nejlepší, co lze spatřit v rámci taneční režie. Zádrhel je pak už jenom ve spletitém, zašmodrchaném ději a hlavně v tom, že standardní západní divák na tyto filmy bude nevěřícně čumět a uteče anebo potřebuje delší trénink, alespoň v asijském duchu. Tímto zdravím všechny vzácné fanoušky Tamil action movies. P. S.  CGI bych opravdu u indických filmů neřešil - líp to nejde. ()

Reklama

Reklama