Reklama

Reklama

Za pět minut dvanáct

(pořad)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejzásadnější politická a společenská témata, která rezonují Českou republikou. Rozhovory s exkluzívními hosty vede Martin Čermák. (TV Nova)

Videa (1)

TV spot

Recenze (4)

kondor77 

všechny recenze uživatele

O něco snesitelnější než "Moravec", což je dáno i tím, že Prima obecně poskytuje mnohem pluralitnější a objektivnější zpravodajství než "veřejnoprávní" levicová Česká televize. I tak ten pořad stojí za hovno, za což nemůže moderátor ba ani tvůrci, ale hosté... . ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Moderátor Martin je sympatický mladý muž, který svoji profesi jistě ovládá alespoň pokud se to týká hezkého vystupování na kameru či čtení ze čtečky. Pokud se ale debatuje o složitém politikaření a politici vám tam přes svoje kouzelné formulky lžou do očí, vůbec se nechytá a do tématu nezasahuje. V podstatě jen dává prostor tomu a pak tamtomu. Moravec z čt je úplně jiná liga, takovýho by tv noha potřebovala. I když proč vzhledem ke komerční srágoře, která jde na ruku jisté skupině sledujících spolu s populistickými politiky. ()

phil22 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezajímavé a dost nudné. Je jednodušší si na Seznamu přečíst novinky, než se koukat 80min na tohle. Navíc si nejsem jistý volbou moderátora. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama