Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Surrealistická groteska z jihočeského města. Když starý somrák Helmut kráčí Pískem a přemýšlí, z koho vytáhnout cigáro, ještě netuší, že v penzionu U Kloudů narazí na partičku podroušených anglických turistů v bojové náladě. I mezi nimi se ale najde slušný člověk, který mu cigaretu nabídne, nicméně vzápětí je zpacifikován potetovaným násilníkem, kterému ony cigarety patřily. Když se do toho navíc zjeví Ježíš, aby prezentoval svůj názor na toto samaritánství, a z penzionu se k nim žene i pekelně nasraná majitelka, všechny čekají perné chvilky... (Littlehippo Production)

(více)

Recenze (4)

raimi 

všechny recenze uživatele

Tak dobře, no. Příště už zas pojedu taky. Ale jestli na mě zas budou Hrošík s Bíniou bafat zpoza rohu, tak už se naseru! ()

keyser 

všechny recenze uživatele

Chýba tomu tá povestná hviezdička k dokonalosti. Predsa len to nie je originál, ktorý patrí do inej doby,  nakrúcaný na VHS kameru. Vidno naleštenú grafiku titulkov ako od ILM.  Nádherný digitálny obraz a vymazlený zvuk. To v dobách priekopníkov takejto kultúry nemali.  Herecké obsadenie je bezchybné a verím, že castingovke trvalo zohnať tých vidlákov a jednu legendu rýchlo dabingu celý mesiac. ()

Reklama

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Snímek se natáčel v říjnu 2023 během dvoudenního srazu sběratelů originálních videokazet a rychlodabingů z facebookových skupin "VHS kazety z české provenience" a "VHS kazety zahraniční provenience", jejichž správci jsou právě Petr Svoboda a Václav Hlušička. (Littlehippo Production)

Reklama

Reklama