Reklama

Reklama

Luxure

všechny plakáty

Obsahy(1)

S myšlenkami na sebevraždu přijíždí Laura do hotelu, kde kdysi s manželem strávila tolik šťastných chvil. Jenomže Jacquesovi nestačilo tu a tam se povyrazit, ačkoliv nevěru by mu ráda odpustila, a když jí nechal kvůli jiné, život ztratil smysl. Malý revolver ukrytý na dně kufru těžko vyléčí zlomené srdce. Co nedokáže zbraň, třeba svedou její sousedé, novomanželé Peter a Ursula na líbánkách. (dopitak)

(více)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Úžasná mladá dědička Laure má zlomené srdce a myslí na sebevraždu poté, co její manžel a milenec v jedné osobě Jack jí byl nevěrný a oni se rozcházejí. Laure pak hledá úlevu a léčí se z deprese v jednom evropském hotelu, kam odcestuje a kde dřív trávila mnoho šťastných chvil se svým mužem. Touha se v ní probudí celkem brzy poté, když uslyší z vedlejšího pokoje milostné dovádění mladého páru, který je tu na líbánkách, Laure náhle vklouzne do různých erotických fantazií, mezitím šikovně svede hezkého mladého ženicha, který jí připomíná jejího dřívějšího milence. Tolik spoiler. Nebyl to špatný eroťák, místy zabalen tak trochu do artového hávu, evropská destinace byla nádherná, příběh vůbec nebyl špatný, měl hlavu a patu, což v samotném žánru není až tak obvyklé, svěží hudba také velké plus, herci celkem pohlední. V hlavní roli se zde v jednom ze svých raných filmů objevila známá evropská erotická děva s dokonalým tělem a částečně i s talentem Karine Gambier , kdy často točila se známým euro/trash režisérem Jesusem Francem ("Women In Cellblock 9"). Max Pécas se prý už vytáhl se svou o rok mladší "Feliciou", tak jsem zvědav i na ni, ale zároveň po tomto filmu s ní nadobro přestal. Existuje hard a soft verze.. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Asi jsem viděl soft verzi, nicméně příběh je jednoduchý, erotika pěkná, hotel tuctový a bazén přelidněný. Příliš mnoho fantazií = nymfomančina smrt. Tohle story by si zasloužilo remake zhotovený na míle daleko od Bobří řeky. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Škoda, že ve filmu chybí alespoň náznak humoru, i když divák se může zasmát při nechtěných příležitostech. Například, když při závěrečném gang bangu hlavní hrdinky s pěticí mužů, představuje její příležitostný milenec zúčastněné týpky: "George, Paul...", tak už mi chyběl jen Ringo. Jinak herečka Karine Gambier velice půvabná, znám jí i z jiných filmů, a protože jsem se dostal zřejmě k nesestříhané verzi (82 min.), mohl jsem vychutnat její celý půvab do detailu. ()

Reklama

Reklama