Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v pekle, kde démoni neustále bojují o moc a každý si tu snaží prosadit především své vlastní zájmy. Peklo je těžce přelidněné, samotní andělé tak musí pravidelně pořádat nájezdy na zdejší obyvatele, aby neúprosně narůstající populaci hříšníků co nejvíce zredukovali. Hlavní zprávy v Pentagram City, největším pekelném městě, jsou tak plné utrpení a bojů o moc mezi démony. Vše se však má změnit díky odvážnému plánu mladé a naivní princezny pekel Charlie, která hodlá v přímém televizním přenosu představit svůj nejnovější nápad. Dívka chce otevřít ve městě první hotel, který by ubytovával démony, kteří se rozhodli pro rehabilitaci. Chce dát obyvatelům města šanci se změnit a dostat tak třeba i šanci na nový život v nebi. Je ale asi jasné, že takovýto šílený plán se mezi pekelnou komunitou s velkým ohlasem nesetká! I když kdo ví, do projektu se totiž zapojilo i několik poměrně známých a vlivných démonů, jejichž skutečná motivace však zůstává skrytá... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (11)

Ymbecill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tuto sprosťárnu bych se s chutí díval dál. Musím uznat, že mix Disney-ovského zpívání naivní milé hlavní postavy a maximálně vulgárních přímých sexuálních narážek mi až podezřele zachutnal, asi jako když si posolíte čokoládu :) Po vizuální stránce vyniká expresivnost postav, kdy se v mžiku zcela mění jejich vzhled. Místy se mi z té změti barev zamotala šiška... takže dobrá podívaná. Některé střihy jsou velmi rychlé, a přitom záběry obsahují mnoho detailů. Vícero prvků jsem si povšiml až při opětovném zhlédnutí. Čtení titulků bude mít vliv na konečný zážitek, protože záběry se mění setsakramentský rychle. Tady by divák potřeboval Sharingan, aby dokázal přečíst titulky a zároveň si vychutnat propracovanou animaci. Maximálního zážitku se dočkají jedinci se znalostí angličtiny, státní maturita z AJ by mohla stačit. Nedoporučoval bych zhlížet český dabing, pokud nějaký vůbec vyjde, protože postavy mluví rychle, a proto se v překladu nevyhnutelně ztratí část původního sdělení. Podle předloženého materiálu bych dál očekával epizodní děj, kdy nepůjde o dosažení určitého cíle, nýbrž o komedie okolo. Od určité chvíle jsem se v jednom kuse křenil, na druhou stranu musím upozornit, že humor tu je opravdu vulgární, což by seriál činilo nevhodný pro "slušné lidi", zato pro anime degeneráty bude představovat nevinnou oddychovku. Vtipy se sexuální podtextem padají jeden za druhým, ale neobjevila se žádná nahota, ani sex scéna. Hazbin hotel mohu doporučit všem nemravům, co si libují ve sledování kreslených pohádek pro dospělé, i zvědavcům z řad slušných občanů. 10/10 ()

Illioplius odpad!

všechny recenze uživatele

Audiovizuálny chaos, neustále výbuchy a rachoty. Animácia ako z Cartoon Network v 90. rokoch. Obsahovo prepchaté, neprehľadné, extrémne rýchle a nevysvetlené. Humor založený výlučne na vulgarizmoch, násilí, sexuálnych narážkach a inej zvrhlosti. Nevidím žiadnu hodnotu tohto diela, nie je na ňom nič nové ani zaujímavé. Je to lacné, primitívne, škaredé, nudné a otravné. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem zajímavý, vtipný a bláznivý animák, který má slušný potenciál na celý seriál. Líbí se mi ta energie, barevnost a nápaditost, která srší skoro z každého záběru. No a že je to tu hodně o sexu a násilí, postavy jsou banda sobců co si pouze plní své šílené a ohyzdné touhy - sakra to má přeci být peklo! Lidičky co jste čekali, že se tu budou všichni bavit, plácat po ramenou, obšírně diskutovat o životě a zpívat třeba o tom, jak je přátelství magické? Asi byste měli zkusit seriál z jiného prostředí... Peklo je přeci plné sobeckých, zvrácených, šílených parchantů (špatných lidí a démonů) a takovéto jeho vyobrazení, kde si každý jede hlavně na sebe, má nějaký svůj bláznivý plán, či zájem, neustále se tu bojuje o moc a myslí jen na základní pudy, mi vlastně dost sedí. Je to chaos a má to být chaos! Navíc velmi originální, kreativní, dokonce ani to zpívání mi tu nevadí... Rozhodně zaujalo. 7,5/10 ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Je divné, když člověka jeho stále ještě dvanáctiletá dcera seznámí s animákem, kde se neustále nadává a dělají sexuální narážky ("Go fuck yourself!" - "Only if you'll watch."). Ale tak aspoň si zvedá slovní zásobu. A co se mne týče - docela se mi líbí tenhle styl histerického animáku, jeho místy jednodušší vulgární humor (neboť jsem taky jednodušší člověk, tak k tomu mám aspoň blízko) a mile mě překvapilo pár zajímavých animačních nápadů - převážně co se týče Radio demona a jeho působení na okolní svět. Bylo by fajn, kdyby tvůrci našli dost peněz a času na vytvoření několikadílné minisérie a zvládli ji prodat třeba Netflixu. Rád bych z tohohle světa viděl ještě něco. Prozatím je pilot oficiálně na YT - https://www.youtube.com/watch?v=Zlmswo0S0e0 ()

NiksCZ 

všechny recenze uživatele

Hazbin Hotel má rozhodně silný potenciál a těším se na to, co přinese v dalších epizodách, ovšem pilotní epizoda je, dle mého, ne moc zábavná a táhne se. Na druhou stranu nám představuje absolutně dech beroucí svět, který bych chtěl prozkoumat více a také dosti zajímavé postavy, u kterých mě doopravdy zajímá, jak to s nimi bude dál. Zatím 6/10, až přijdou další epizody, rozhodně upravím. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama