Reklama

Reklama

Kübra

(seriál)
  • Turecko Kübra
Trailer
Turecko, 2024, 13 h 52 min (Minutáž: 38–60 min)

Předloha:

Afşin Kum (kniha)

Hudba:

Hedonutopia

Hrají:

Çağatay Ulusoy, Ahsen Eroğlu, Aslıhan Malbora, Deniz Işın, Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Aytek Şayan, Cihan Talay, Bülent Düzgünoğlu, Taha Bora Elkoca (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Obyčejný muž dostává zprávy, které předpovídají budoucnost. Brzy proto získá oddané stoupence, ale udělá si i mocné nepřátele. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

misterz 

všechny recenze uživatele

Bože, takúto ťažkú nudu som už dávno nezažil. Pritom nápad bol super, konečne niečo čo mám vo filmoch rád - predpovedanie budúcnosti... No moje očakávania to nesplnilo ani zďaleka. 20/100 ()

Reklama

legenda2 odpad!

všechny recenze uživatele

Opäť si NETFLIX neustrážil kvalitu a investoval do seriálu, ktorý ak by nevznikol, nič by sa nestalo. Tu nie je čo hodnotiť, postavy sú nesympatické, konajú nelogicky, kamera je miestami roztrasená, scenár je ideologický, dej nelogický a nezáživný. Seriál je silne nábožensky podfarbený, až nasilu je nám podsúvané islamistické učenie a podobenstvá. Vôbec ma to nebavilo, posledné diely som zvládol len ako podmaz k inej práci. ()

mateas.matt 

všechny recenze uživatele

Zacatek me nadchl, ale po prvnim dile prisla strizlivost, velke zkresleni islam-nabozenstvim. Dale je to docela pekne znazorneni zneuziti technologii pro zfanatizovani lidi. No a v poslednim dilu, kdy dojde k odhaleni krute pravdy, tak si to jeho mozek stejne prebere tak, ze vlastne nema nikdo svoji svobodnou vuli, ale vsecko del buh. Dokoukal jsem, ale jsem horce zklaman! ()

ElisR 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že seriál díl od dílu ztrácí na náboji, ale člověka táhne dál to, kdo za tím vším stojí. Poslední díl končí neurčitě, takže lze očekávat druhou řadu. Cagatay Ulusoy seriál maximálně drží (ostatně své kvality ukázal už jako Sarp v Icerde), ale musím uznat, že mu scénář nedovoloval se stoprocentně prosadit. I když to není seriál co by odsejpal, nechal ve mě poměrně hlubokou myšlenku a těším se na další řadu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama