Reklama

Reklama

Wedding Impossible

(seriál)
  • Jižní Korea Wedingimpaseobeul (více)

Epizody(12)

Ah-jeong Na (Jong-seo Jun), talentovaná, ale neuznávaná herečka, se snaží najít herecké příležitosti. Její milostný život je kvůli náročné kariéře také nulový. Do-han Lee (Kim Do-Wan), její přítel z dětství a dědic rodiny chaebolů, potřebuje falešnou manželku, aby uspokojil svou rodinu. Ah-jeong roli přijímá a ujímá se tak své první hlavní role – hrát manželku Do-hana. Jejich plán však ohrozí Do-hanův ambiciózní mladší bratr Ji-han (Sang Min Moon), který jako potenciální nevěstu představí jinou ženu, aby sňatek narušil a zajistil si vlastní úspěch. (mikki089)

(více)

Recenze (5)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Promluvme si o tom, proč je Wedding Impossible taková zábava. Protože zpracovává hned tři z top oblíbených tropes, které by samy o sobě jednotlivě zvládly utáhnout celý seriál. A právě z toho důvodu, že jsou tady tři hlavní postavy, je fajn, že si každá z nich pro sebe ukrade jednu z nich...a může se rozjet zběsilá jízda. Sice zakončená slzavim údolim, ale bez sklouznutí do patetičnosti, za což jsem byla ráda. Protože já mám slabost pro žánrovky, které jsou sice ve svém základu stále tou danou žánrovkou, ale zároveň si z toho dělají tak trochu legraci, a pracují trochu jinak s očekáváníma, ale zároveň bez váhání používají všechna správná klišé (podle pravidla: na klišé není nic špatného, ale na jeho špatném použití úplně všechno), a rozhodně se za to nikdo nestydí. A tady to je vybalancovaný dobře. Tj nejenom začátek, jak je běžné, mrkám na tebe Zoey, ale tohle se povedlo dotáhnout až do konce. Vážně milá zábava u které jsem kompletně vypnula a všechno kolem šlo stranou. Jenom prostě na pohodu  :) a těm pár dílům (doslova dvěm), který nebyly úplně top, jsem to už odpustila. Milých a spokojených 95% :) ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Potřebovala jsem něco u čeho totálně vypnu a tenhle seriál to do posledního dílu absolutně splnil. Jong-seo Jun mi zpočátku moc nesedla, ale musím říct, že jsem si ji nakonec celkem oblíbila a spolu se Sang Min Moon měla skvělou chemii a jejich společné scény byly vždy TOP. Ten konec byl trošku kostrbatější, ale co... jsem ráda, že seriál měl "pouze" příjemných 12 dílů, alespoň se to zbytečně nenatahovalo. S korejskou realitou si myslím, že to nemá moc společného, ale pokud nad tím člověk zavře oči a bere to jako vtipnou telenovelu, tak dobrý :-) ()

bulinka 

všechny recenze uživatele

Toto bola prvá k-drama, pri ktorej som si priala, aby mala viac epizód. Bolo ich 12. Viac epizód - viac scén hlavných postáv. Zaslúžili si viac intímnejších, osobnejších scén. Jeden z najlepších párov z mojich posledných videných serialov. Skvelá chémia. Moon Sang Min je vášnivý a charizmatický herec. Perfektná hra mimikou. A som šťastná, že hlavná ženská postava je taká zábavná, inteligentná a aktívna. 🫰🏻 Zábavné scény medzi hlavnou dvojicou bola fakt vtipné a super, tie vedľajšie neboli až tak, miestami trochu trapne. Jedna hviezdička dolu kvôli veľmi rýchlemu koncu a pretože po ročnom stretnutí to bolo bez vášne medzi hlavnými predstaviteľmi. Oddelene boli smutní, ale keď boli spolu mi niečo chýbalo. Možno nejaká scéna, ktorá by ich priviedla blízko k sebe. Stretnutie po roku malo byť plné bolesti a lásky, ktorú v sebe museli potláčať. A zdalo sa mi byť nereálne, že dedo bude čakať (tak dlho) rok, aby im dal požehnanie. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Přestože má tahle série "pouhých" 12 dílů, působí poněkud roztahaně. Často jsem dala jen jeden díl denně, někdy ani to ne. Neumím přesně popsat, v čem udělali tvůrci chybu, ale i tak jsem chtěla příběh dokoukat do konce. A nelituji, v posledním díle přišla odměna v podobě malé role nikoho menšího než je Kim Bum. Značně zmužnělý a vizuálně oslnivý, ta tam je  jeho předchozí neuspokojivá vizáž ze seriálu Práva. Wow, díky. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z nejakého dôvodu som si myslela, že všetky kdramy majú 16 epizód... Neviem, predpokladala som, že je to také nepísané pravidlo. Keďže toto ich malo len 12 a obsah ma zaujal, neváhala som a pustila sa do pozerania. Všetky tri hlavné postavy som si obľúbila už prvého momentu a vďaka nim som tých 12 epizód zhltla za pár dní. Priznám sa, čakala som iné spracovanie konca, no aj toto sa mi veľmi páčilo. Herci k sebe pasovali a ich interakcie boli takmer bezchybné. Najviac som sa bavila na Ji Hanových výrazoch tváre. ()

Reklama

Reklama