Osmý díl drzého Road Runnera a nepoučitelného Wile E.Coyota. Použité druhy pastí: střelné zbraně, Acme doplňky jako např. armádní ocelový plát či tryskový motor, výbušniny, lítací ptačí (nebo spíš žabí? :-D) oblek a spousty dalšího. 100%(24.11.2012)
Kojotova neuvěřitelná vytrvalost je obdivuhodná. Ale to je tak jediné, co na něm lze obdivovat, jinak je to naprostý břídil. I když v tom zeleném oblečku Batmana byl k popukání.(10.9.2013)
gouryella
U nás vyšlo na DVD Looney Tunes: To nejlepší z kohoutka Uličníka 1(26.9.2012)
Fingon
Road Runner a Will E. Coyotte. Těžko popisovat nějak blíž...:-)(29.10.2006)
HellFire
Tak tohle je pro mě dokonalý díl, u kterého jsem si od smíchu neoddychl.(15.11.2014)
Estrellita
Pták uličník je jednou z mých nejoblíbenějších postaviček, a přestože je tento díl slabší, nemůžu dát menší počet hvězdiček. Mi-mik! 80%(21.8.2013)
Kosmik 1
lubospoti