Reklama

Reklama

Centipede!

všechny plakáty

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí vyrazí na dobrodružný výlet do Indie. V poušti se nachází světoznámá jeskyně a parta se rozhodne podzemní jeskyni navštívit. V jejím nitru si udělají mejdan, avšak nastane výbuch a otvor jeskyně je zasypán. Jenže v jeskyni nejsou sami. Obrovská stonožka si nenechá ujít příležitost dát si něcco dobrého k snědku. Boj o život začíná. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (3)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Parta mladých navštíví podzemní, hlubokou jeskyni v Indii. V jeskyni se však nachází obrovská, krvelačná stonožka. Mohl to být zajímavý film, kdyby tam bylo více krve, napětí a více obětí. Také by to chtělo lépe graficky upravit stonožku :-). Dávám 30% i za pěkný obraz. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, to mi bol zase zázrak. Ten príbeh... ten scenár... tie postavy... tie dialógy... tá stonožka... To bolo zlé! Brutalita nula, krv nula, vraždy nula. A prečo dávam dvojku? Lebo aj napriek tomu, že to bola riadna chujovina, som sa celkom dobre bavil. Navyše mám rád hororíky, ktoré sa odohrávajú v peknom prostredí, takže prižmúrim oko. Ináč je to samozrejme "nemožný propadák", to je fakt. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podle mě celkem vydařená kravina. Film o partičce lidí co se dostanou do jeskyně kde je obří stonožka. Zní to jako kravina ona to i kravina je, ale ty scény v jeskyni mě celkem dost bavily, atmosféra jeskyň neměla chybu, obří stonožka at už efekty či figurína tak slavně nedopadla, je to ale béčko a já k tomu i tak přistupoval takže jsem to bez větších potíží překousl. Je to prostě standartní béčko kterých se točí tuny, na Syfy channelu jsou jich 100 a daleko horších. ()

Reklama

Reklama