Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

destroy83 

všechny recenze uživatele

Několik epizod (brutálních skečů) animovaného seriálu poskládaných na jednom DVDčku. Samostatné krvavé příhody skupinky lesních zvířátek jsou super, i když mi ke konci přijde, že jejich kvalita slábne, jakoby tvůrcům docházel dech. Výsledný dojem kazí po chvilce otravná znělka mezi jednotlivými epizodami a nepříliš zábavný audiokomentář. Slabší čtyři hvězdičky. ()

majklfly 

všechny recenze uživatele

Ne ne a ještě jednou NE! (ne!) Itchy a Scratchy je vedle tohoto výtvor absolutního genia. Myslím si, že mám rád humor, dokonce si myslím, že mám rád i brutální humor v specifické animaci, ale při tomhle jsem mlátit hlavou o zeď a na kolenou prosil, ať už to vypnou. Slitovali se a přešli jsme na Futurámu. Od té doby děkuji bohu za Futurámu. (Tu jednu hvězdičku za to, že se to z mě nepochopitelných důvodů líbí lidem kolem mně.) ()

Reklama

Sosak 

všechny recenze uživatele

Heh, tohle se fakt povedlo :) Ty roztomilý uhuhňaný pískací potvůrky vždycky dostanou takovou sodu, že prostě budete třepotat bránicí, ať chcete nebo ne. Už jenom za ten nápad musím hodnotit vysoko. Zvlášť když vezmu v úvahu perfektní animace - lepších ve Flashi těžko dosáhnete (a že už jsem jich pár set udělal ;) )... Jedinou vadou na kráse je přílišná krátkost a ne zas taková promyšlenost prvních dílů v porovnání s tím, co přišlo později. ()

Tamdydam odpad!

všechny recenze uživatele

Když už se bavíme o díle této úrovně, tak ho i na patřičně úrovni okomentuji. Jedná se o jediný seriál, který nenávidím, kde mě vždy naserou lidi kolem nesrovnatelně víc, než ona úchylárna samotná. Jednoduše proto, že jim to přijde vtipné. A to platí i pro vás. Serete mě i VY! :-) Úchyláci, kteří dali této zvrácenosti rovných 83%! PS: Opravdu mě dokáže vytočit, když mi někdo předhodí, že se zkrátka jedná o černý humor, pro který holt nejspíš nemám pochopení! Vážení, opravdu bych nezamněňoval sadizmus s černým humorem ()

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Několik roztomilých pastelově barevných zvířátkových postaviček, které by klidně mohly zdobit stěnu v mateřské školce ... a jejich krev, krev, vnitřnosti, kosti, krev, mozky, krev, oči, krev, krev .... . Poměrně rychle se dezintegrující těla zvířátek jsou dost brutální a brutálně vtipná. Neotřelý nápad, ale jeden a tentýž příběh vás podruhé už nepobaví. ()

Zajímavosti (2)

  • Příběhy byly původně kresleny pro internet, kde si svou premiéru odbyli v roce 2000. Teprve pozdějI byly vydány na DVD. (Terva)
  • Podle seriálu byla vytvořena také počítačová hra, která nese název „Happy Tree Friends: False Alarm“. (Terva)

Reklama

Reklama