foto

David Winning

  • nar. 8.5.1961 (56 let)
    Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 The Heart of the Mountain (TV film)
2017 Engaging Father Christmas (TV film)
Falling for Vermont (TV film)
Finding Santa (TV film)
Infidelity in Suburbia
Star Trek Equinox: The Night of Time (TV film)
While You Were Dating
2016 A December Bride (TV film)
Cradle of Lies
The Convenient Groom
The Mistletoe Promise (TV film)
The Rooftop Christmas Tree
Tulips for Rose
Under Fire
Unleashing Mr. Darcy (TV film)
2015 Lundon's Bridge and the Three Keys
The Magic Stocking (TV film)
2014 Mutant World
Papíroví andílci (TV film)
The Tree That Saved Christmas (TV film)
Town That Came A-Courtin', The
2008 Ďáblova bažina
2007 Black Swarm (TV film)
Smrt z podzemí (TV film)
2006 Happy Tree Friends: Příběhy 4
Hříchy minulosti (TV film)
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Budu pořád s tebou (TV film)
1999 Nedívej se za sebe (TV film)
1998 Merlin: Čarodějův učeň (TV film)
1997 Exception to the Rule
One of Our Own
Strážci vesmíru
1996 Profil vraha
1992 Killer Image
1987 Storm
1982 All Star Comedy (TV film)
1980 Sequence
1978 Game Over
1977 Visitors, The

TV seriály

2014 Max and Shred (TV seriál)
The Stanley Dynamic (TV seriál)
2011 Health Nutz (TV seriál)
Yukonic! (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2007 Tajemství nových dinosaurů (TV seriál)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Konec dětství (S01E05)
2002 Body & Soul (TV seriál)
Dinotopie (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Zámořská střední (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Sladké údolí (TV seriál)
1993 Matrix (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1982 Profile (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Heart of the Mountain (TV film)
2017 Falling for Vermont (TV film)
Infidelity in Suburbia
While You Were Dating
2016 A December Bride (TV film)
The Mistletoe Promise (TV film)
Under Fire
2006 Hříchy minulosti (TV film)
1996 Profil vraha
1987 Storm
1983 Superman 3
1982 All Star Comedy (TV film)
1978 Game Over

Dokumentární

2000 Cameras Rolling: 20 Days on Set (TV film)
1983 Storm: In the Making (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace