Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Jablko (S01E28)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1985, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Úroda jabĺk je pozbieraná, ale Pat si všimne, že jedno jablko ostalo visieť na strome. Napriek tomu, že jablko je vysoko a teda ťažko dosiahnuteľné, tak Pat a Mat rozbehnú akciu na odtrhnutie aj posledného jablka. (pravo)

Recenze (30)

Elgin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani zrkno nazmar, kedysi vyseli tieto putace na kazdej velkej viditelnej ploche. Tak v tomto duchu si P&T zaumienili spotrebovat a aj posledny plod na strome. Serial je skvela zabava nielen pre najemnsich, ktori este nevedia rozpravat, ale takisto I nam starsim. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z povedených dílů. U tohoto animovaného seriálu mám pocit, že některé díly svou kvalitou vybočují a toto je ten případ. Tento díl výborně pobavil, člověk se u něho nenudil a kolikrát i žasl na tím co hlavní aktéři všechno nevymyslí. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat se vyznají i v sadařství a na jejich úrodě je to znát. Ve snaze očesat strom do posledního jablka vyzkouší tihle dva několik olympijských sportů a předvedou nám balistiku v praxi. Průměrná epizodka bez pointy. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama