Reklama

Reklama

Within Temptation & The Metropole Orchestra: Black Symphony

(koncert)

Obsahy(1)

Záznam koncertu holandské skupiny Within Teptation, který se uskutečnil 7. ledna 2008 v Rotterdamu.

Složení kapely:  Sharon den Adel - zpěv
Robert Westerholt - kytara
Ruud Jolie - kytara
Jeroen van Veen - basová kytara
Stephen van Haestregt - bicí
Martijn Spierenburg - klávesy

Seznam skladeb:  1 Ouverture
2 Jillian
3 The howling
4 Stand my ground
5 The cross
6 What have you done
7 Hand of sorrow
8 The heart of everything
9 Forgiven
10 Somewhere
11 The swan song
12 Memories
13 Our solemn hour
14 The other half (of me)
15 Frozen
16 The promise
17 Angels
18 Mother earth
19 The truth beneath the rose
20 Deceiver of fools
21 All I need
22 Ice queen (Seuata)

(více)

Recenze (22)

MikeeTheory 

všechny recenze uživatele

Within Temptation je kapela, která umí hrát živě! Nevěříte? Koukněte se na Black Symphony. Sharon den Adel patří ke světové extratřídě a je úplně jedno o jakém žánru je teď vlastně řeč. Sharon velice procítěně a hlavně čistě dokáže zazpívat pomalé a krásné balady i rychlé a svižné písničky. V současné době jsem neviděl tak povedený koncert, který by byl zaznamenaný na dvd. Navíc spojení s orchestrem je dokonalé. Celý koncert jsem vše sledoval s otevřenou pusou a husí kůží. Dokonalost! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Úplnou náhodou jsem zde narazil na možnost ohodnocení tohoto famózního, ohromující, excelentního symphony-metalové koncertu a neváhám vytasit 5 hvězdiček. Každý fanoušek této muziky bude uchvácen, ostatní ať si řeší zase svoji hudbu :). Doporučuji tyto písně: Our solemn hour, Hand of sorrow, What have you done, The howling, Jillian....samozřejmě, že všechny jsou luxusní, ale z těchle opravdu běhá mráz po zádech. 1000000% ()

Reklama

svadlenaX 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem někdy viděl lepší koncert než Nightwish: End of An Era, je to právě tento. Sharon Den Adel je světová třída, která zpívá milionkrát lépe než drtivá většina komerčních zpěvaček. Obecně z celé kapely mam lepší dojem než z Nightwish. Asi proto, že se při koncertech dokáží nenuceně usmívat, užívat si to... a nemají potřebu měnit zpěvačky. Ano, zpěvačka bude vždycky na sebe strhávat největší pozornost :) Jsou to prostě všichni super týpci co dokázali napsat plno úžasných písniček, které podbarvuje orchestr. Show nemá chybu - tanečníci na chůdách, pyrotechnika, speciální hosté a orchestr se sborem v pozadí.. Nejlepší symphonic metalové live DVD! ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

Domnívám se, že tenhle koncert už Within Temptation nikdy nepřekonají... Stále i po šesti letech je to famózní zážitek, ke kterému se člověk vždycky rád vrátí. Skutečně výborně složený playlist s většinou nejlepších skladeb skupiny v čele s (podle mého názoru) nejvydařenější deskou WT vůbec - tedy The Heart of Everything, kapela ve výborné formě a velkolepé jevištní provedení (obzvláště Jillian, Angels a Ice Queen berou dech)! Jedinou slabinou koncertu (kvůli které jsem dlouhou dobu váhala dát 5*) je zvukově výrazné potlačení kytar, kvůli přílišnému vytažení zpěvu a orchestru dopředu (DTS je to trochu vyrovnanější, u DD 5.1 strašně markantní) až by člověk neznalý originálů mohl pochybovat, zda se vůbec jedná o metal.... PS: Nástup Sharon den Adel na pódium při Jillian považuji za nejefektnější začátek koncertu, jaký jsem kdy viděla. ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

Po S&M od Metallicy je toto dalsie spojenie gitar s orchestrom, ktore ma zaujalo tak, ze ho pocuvam dookola :) Vizualne je cely koncert zvladnuty velmi dobre (videa v pozadi, efekty, strih). Z hudobneho hladiska sa mi paci zvolnenie tempa v strede koncertu a nasledne opatovne vygradovanie atmosfery. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama