Reklama

Reklama

BBC Electric Proms: Robbie Williams

(koncert)
všechny plakáty
Trailer
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2009, 90 min

Hrají:

Robbie Williams

Obsahy(1)

Britská rádiová stanice BBC Worldwide a BY Experience společně s distribuční společností Aerofilms přinášejí do České republiky londýnský koncert Robbieho Williamse z britského hudebního festivalu BBC Electric Proms. Tento, v současné chvíli v Londýně již vyprodaný koncert, bude přenášen do 23 států v Evropě, na téměř 200 filmových pláten. Kromě Evropy o přenos projevila zájem i Austrálie a Jižní Afrika.

Robbie Williams bude doprovázen nejen vlastní stálou kapelou, ale i dechovou a smyčcovou sekcí. Ve velkolepé hudební show zazní nejen skladby z předchozích alb Robbieho Williamse v hudební režii legendárního producenta Trevora Horna, ale i několik ukázek z jeho nejnovějšího, v pořadí již čtvrtého, alba „Reality Killed the Video Star“. Toto album vyjde v České republice v listopadu 2009. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Kiedes 

všechny recenze uživatele

"what a pleasure", " i m still your son!" Robbie je zpatky, konecne! Nove cd je vynikajici, obzvlast texty jsou zase jedna velka vtipna hra se slovy. Pisnicky jako morning sun,u know me nebo do you mind? jsou uz na prvni poslech pecky. Doufam, ze robbiemu vydrzi elan a s novou laskou prijde nova chut do zivota. I m still your son Robbie! ()

lickerman 

všechny recenze uživatele

Už když jsem si vstupenky kupoval mi bylo jasné, že to bude stát za to. Robbie a jeho tým vždy dokáží připravit perfektní show a Electric Proms nebyli vyjímkou. 38 hudebníků na pódiu, smyčcové nástroje, úžasné sbory - to všechno skvěle vyladěné do nejmenších detailů. Nové písničky znějí výborně, Robbiemu se povedl comeback s velkým C .. ()

Reklama

bari68 

všechny recenze uživatele

Robbie je proste v celom hudobnom showbyznyse jasná jednotka.Či to niekto chce alebo nechce príjimuť je to vlastne jedno,pretože je to fakt.Aj tento koncert bol toho jasným dôkazom.Skvelé vystúpenie,rovnako ako symfoňák. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

ROBBIE IS BACK! Starej dobrej Robbie jen s par šedinama navic. Nakracel si to na podium, jak kdyby si jen sel pro mleko s tim svym poloironickym usklebkem a pak to rozbalil. A ja sedela s otevrenou pusou a usmevem od ucha k uchu. Zpivala si texty, co znala a nevericne naslouchala novejm songum, ktery mi zpusobovaly flashbacky z myho zivota! Ani zdaleka jsem necekala, jak moc me to dostane, i pres par zaskripani rezie. Robbieho spontannost, prisernej outfit, do kteryho ho urcite nenavlekl zadnej vizazista, propoceny kruhy pod pažemi, vyznani lasky sve Missis, kdy vypadal jak stastne zamilovanej pubertak, vtipky... a neuveritelnej nadhled... zestarnul, ale krasne! Video killed the radio star v jeho podani byla skutecna tresnicka na dortu! http://www.youtube.com/watch?v=3n1GjSYjGzE Svetozor urcite nebylo jedine kino, kde Robbiemu lide tleskali nejen po skonceni koncertu. PS: Nesudte podle singlu Boddies, ty ostatni songy jsou o dost lepsi! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Ve zkratce o Robbieho ohromující kariéře: 15 nominací na hudební cenu Brit Awards (nikdo jiný v hudební branži není držitelem tolika nominací), 8 nominací na No.1 album, 17 nominací na „Nejlepší mezinárodní mužský zpěvák“, epické turné Close Encounters zaznamenalo světový rekord v počtu prodaných vstupenek 1,6 mil. za jeden den. [zdroj: Aerofilms] (POMO)
  • Přímý přenos v HD kvalitě a 5.1 prostorovém zvuku z Londýnského živého vystoupení britské popové hvězdy Robbieho Williamse v rámci festivalu BBC Electric Proms proběhne v úterý 20. října 2009 od 20:30 hod. v pražském kině Světozor a v teplickém kině Květen. [zdroj: Aerofilms] (POMO)

Reklama

Reklama