Reklama

Reklama

Underworld: Everything Everything live

(festivalový název) (koncert)
  • Velká Británie Underworld Live: Everything, Everything
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2000, 90 min

Obsahy(1)

Průřez famozním turné kultovního tanečního projektu Underworld v letech 1998 - 1999 (Glastonbury, Fuji Rock, Brusel, Chicago). Pro fanoušky rychlých beatů naprostá povinnost.

Seznam skladeb: 1. Juanita / Kiteless
2. Cups
3. Push upstairs
4. Pearls girl
5. Jumbo
6. Shudder / King of snake
7. Born slippy nuxx
8. Rez / Cowgirl
9. Moaner

Bonusové skladby: Kittens
Rowla (JohnnyB)

(více)

Recenze (11)

zputnik 

všechny recenze uživatele

Genialita sama. Toto pro mně definuje škatulku GENIÁLNÍ ŽIVÁK. Prolínání skutečného záznamu s obrazovými sekvencemi, samply, kolážemi... výborný a bezchybný zvuk, skvělá "choreografie"... prostě, co si přát více? Jde vidět, že se hoši neživí pouze hudbou - viz jejich aktivity kolem Tomato. Shrnuto a podtrženo: Tento koncert patří k tomu nejlepšímu, co z koncertních záznamů znám. Totálně nabušené, dostatečně (nejen barevně) "barevné". A závěr v podobě stroboskopického nářezu (MOANER) je doslova odrovnávající... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Som ich absolútna fanyna, po absolvovaní ich koncertu v ENG (Glastonbury- Santa Monicu som už nestihla ) som sa priučila niečomu , čím sa živím pomimo. Sú to proste borci a Danny Boyle vie,čo robí ,keď ich osloví !!! / ad-k obsolútny súhlas ! Hudobný masaker v tom najlepšom zmysle slova. ()

ad-k 

všechny recenze uživatele

On se těžko píše komentář na záznam koncertu oblíbené kapely - člověk je totiž zákonitě ovlivněn už předem. Ale když zkusím nastolit trochu oné subjektivní objektivity (čirá objektivita je klam), je Everything, Everyhing až krystalicky dokonalá záležitost. Nádherné prokládání skutečných záběrů obrazy/projekcemi, hra světel, skvělý střih, neuvěřitelný zvuk, ve svém žánru kvalitní hudba a atmosféra, jenž je schopna přesvědčit i nevelikého fanouška téhle music. Impozantní začátek, průběh i drásající gradace (již tradiční zakončení skladbou Moaner). Underworld s tehdy stále aktivním Darrenem Emersonem ve velké formě. Takhle má znít a vypadat opravdová elektronická ostrovní legenda... 100% ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, za devatero horami a před desatero kilogramy, kdy mi ještě bylo možno křepčit celou noc bez toho, aby po dvou hodinách kolena vyhlašovala stávkovou pohotovost a v kyčlích nevypukala blesková termonukleární apokalypsa. Ba ani zlý houser neplížil se v oněch časech ze své sluje, aby zákeřně usadil se na bedrech a sluch se dokonce během druhého dne i vracel. Dneska už jsem tedy rád, když jen v klidu kinosálu, mírně protáhnuv si toliko kotníky, s hrstkou podobně kornatějících jedinců zavzpomínám na krásné léto roku dvoutisícího druhého, kdy ani na gotickou torturu zralý výkon pořadatele nedokázal zkalit zážitek z vystoupení doktora Šmída a pana Hájda a z jejich audiovizuálně dokonalých Rozených slippů. ()

noctambule 

všechny recenze uživatele

Nejsem jejich fanynka v pravém slova smyslu, jejich hudbu cíleně nevyhledávám, ale když na ni narazím, nemůžu ji vypnout. V nějakých 14 letech mi bez ohlášení vtrhli do života a už tam zůstali. S Born slippy mám spojeno spoustu věcí a vždycky když to slyším, vyvolá to ve mě ty samé pocity. Tady jsem na to musela čekat skoro hodinu, ale bylo to krásné čekání. Underworld Live: Everything, Everything má prostě Všechno. ()

Bouřňák 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto skvostu není co vytknout. Jde o naprosto dokonalý koncert, který mě pokaždé okamžitě nabije obrovským množstvím energie. Navíc pro nás všechny, kteří jsme to zažili live, jde jistě o úžasnou vzpomínku. Doporučuju každému - dlouho u toho nevydržíte klidně sedět, slibuju :-) ()

jay.lee 

všechny recenze uživatele

Energií sršící živák legendární britské taneční kapely. Při BORN SLIPPY se dostáví "dance orgasm" a závěrečná MOANER Vás rozštípe a rozseká na malinkaté kousíčky...PECKA PECKA PECKA ()

elshish 

všechny recenze uživatele

Hohooooooooooooooooooooooooooooooooooooooou !! Viděl jsem je live v období desky A Hundred days off a byla to krása :) Kuci umí, baví a pořád mě inspirují !!! ()

wege 

všechny recenze uživatele

Geniální v jednoduchosti. I po více jak dvaceti letech to nijak nestárne, je to prostě nadčasové. Člověk je jen rád, že je stihl ve vrcholné formě na živo. Třeba ten letos Metronom klapne a uvidíme je zase. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Pro fanouška Underworld to musí být zážitek. Ale upřímně, dokumentu Don't Think (Chemical Brothers) to nesahá po pás... ()

Reklama

Reklama