Reklama

Reklama

10b/65: Silber - Aktion Brus

všechny plakáty
Krátkometrážní
Rakousko, 1965, 2 min

Režie:

Kurt Kren

Recenze (5)

woody

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem postřehl už jen někoho v pytli, pod stolem, nahou ženskou s bobrem a týpka v cylindru malujícího na zeď něco. A nebo se tam odehrávalo něco úplně jiného, ale kdo to má tak zrychlené poznat.... ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Docela rád bych tu viděl, kdyby někdo vyplnil dotyčný formulář výše a napsal (byť třeba lapidární) obsah tohoto snímku :-) Na tomhle ,,filmu" je zajímavý snad jen rok jeho vzniku a fakt, že Kurt Kren v dynamice střihu a počtu spoře oděných až nahých ženských těl předběhl MTv o několik desítek let... ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Silber - Aktion Brus dokazuje, že otázka nezní "Jaká je kvalita Krenových filmů?", ale "Je Kurt Kren normální?" Pokud se ještě stále považuje za normální alespoň vy, doporučuji nedívat se na to. Ale vzhledem k tomu, že na tomhle webu je hodně zvrhlíků co si v tomhle libuje to stejně nakonec dopadne jen jako volání do prázdna. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Bylo to o tom, jak vraha tíží svědomí? Přičemž v závěru uvidíme - v Krenově typickém epileptickém střihu - jak ta vražda probíhala? Protože jestli ne, tak nechápu, o co mělo jít, jestli vůbec mělo o něco jít. Jak už jsem někde psal - viděňský akcionismus mi nevadí, když má nějaký účel a netrvá přehnaně dlouho. Tady jsou ty jeho klasické atributy sice umírněné, ale jestli to o něčem bylo si nejsem jistý. 2* ()

Reklama

Reklama