Reklama

Reklama

Hard to Believe

(TV film)
  • Velká Británie Hard to Believe (více)
Trailer
USA / Velká Británie, 2015, 56 min

Obsahy(1)

Vážne vyšetrovanie jedného z najhorších zdravotníckych zločinov našich čias nám predkladá otázku: Ako je možné, že to zaujíma len taký malý počet ľudí? Masové vraždy väzňov svedomia v Číne na predaj ich orgánov zahraničným pacientom – sa nám otvára pred očami vďaka osobným príbehom, zahrňujúcim autorove sedemročné vyšetrovanie, priznaním od doktorov a skúmaním faktov. Záhada ostáva: prečo tento zločin stále ešte nebol zastavený. (Jeden svet)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

PeterJon 

všechny recenze uživatele

Vďaka autorom, že sa touto témou zaoberajú. Čo sa týka spracovania, nemám čo vytknúť, i napriek závažnosti témy ľahko stráviteľné, dá sa pozrieť na jeden šup ()

Moco 

všechny recenze uživatele

Toto téma řeší v knize The Slaughter (Jatka) investigativní novinář Ethan Gutmann, který knihu vytvářel sedm let. Celá ta věc se jeví jako nový milník v oblasti zneužití moderní chirurgie rukou zločinu a to za podpory totalitní moci, která značně profitovala na zneužívání "vězňů svědomí" ke komerčním transplantacím v čínských vojenských nemocnicích. Téma je velice aktuální, ožehavé a příběhy o jeho vyšetřování jsou na plátně strhující. Ovšem v realitě je "těžko uvěřitelné" kam až může v dnešní době zneužití moci zajít. Skvělý snímek. ()

Reklama

Reklama

Reklama