Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní teroristická organizace uloupila mikrofilm se záznamy o bankovních operacích a kontech světových firem a vydírá vlády jednotlivých zemí. O údaje má zájem i mafie. FBI ani policie nic nezmohou, a tak nezbává, než se obrátit na muže přezdívaného "Americký lovec". (šubelinka)

Recenze (2)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tvrdil som to viackrát a tvrdím to stále, ako málo stačilo pred 25-30 rokmi pre fanúšika akčného žánru, teda toho podradnejšieho a pre diváka československého. Non-stop akčný produkt, ktorý nepotreboval rozvinutý scenár, ten zahŕňali automobilové naháňačky, explózie, prestrelky a bitky telo na telo ( ktoré sú v tomto prípade najslabším aspektom ). Tie správne ksichty, ten správny drajv. Proste žánrová minútka, ktorá divákov vyrastajúcich v dobe video boomu, rozhodne ( resp. opäť ) poteší. ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

Indonéský akční film, to hovoří za vše. Ten obsah co tu je, docela přesně popisuje děj filmu - stačí na to dvě věty a stejně to moc smysl nedává. Chabý scénář je kompenzován množstvím akčních scén, ale ty jsou nevalné úrovně a v podstatě buď hlavní hrdina kope indonéské přičmoudlíky nebo se někde převrací auto. Asi nejlepší je na celém filmu text distributora (Špičkový akční film z prostředí mezinárodního obchodu a mezinárodního terorismu, s ukázkovými akčními a trikovými scénam :) ). V ČR distribuováno Vapet Production jako AMERICKÝ LOVEC. ()

Reklama

Reklama