Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Základem tohoto smyšleného příběhu je skutečný incident, který se odehrál v jedné z obyčejných postsovětských škol v Lotyšsku. Někdo vykonal ve škole na půdě velkou potřebu. Despotická ředitelka ústavu okamžitě začíná hrubé porušení pořádku vyšetřovat. Dokud se viník nenajde, nikdo nesmí školu opustit! Opravdové pozdvižení nastane v okamžiku, kdy se do školy zatoulá krajta místního fotografa. Toto absurdní drama ukazuje, že jednu školu mohou okupovat dva hadi zároveň krajta a zmije-ředitelka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

pepino 

všechny recenze uživatele

Tak prvně: OPRAVIT!!!-film není litevský ale lotyšský !! Základem tohoto smyšleného příběhu je skutečný incident, který se odehrál v jedné z obyčejných postsovětských škol v Lotyšsku. Někdo vykonal ve škole na půdě velkou potřebu. Despotická ředitelka ústavu okamžitě začíná hrubé porušení pořádku vyšetřovat. Dokud se viník nenajde, nikdo nesmí školu opustit! Opravdové pozdvižení nastane v okamžiku, kdy se do školy zatoulá krajta místního fotografa. Toto absurdní drama ukazuje, že jednu školu mohou okupovat dva hadi zároveň – krajta a zmije-ředitelka Zajímavý film o jedné hodně zvláštní škole s hodně zvláštní ředitelkou v čele. ! Ze scény s krabičkama od zápalek se mi ještě teď udělá zle když na ni pomyslím... MFF Denver 2004: Nejlepší evropský film ()

Reklama

Řízek 

všechny recenze uživatele

Absurdní filmy nemám moc v lásce, ale to nic nemění na tom, že některý záběry byly vážně dlouhý, některý záběry byly vážně k ničemu a jen některý fóry byly aspoň trochu dobrý... ()

Galerie (1)

Související novinky

Dny evropského filmu běží

Dny evropského filmu běží

29.01.2006

Jen abyste nezapomněli... momentálně probíhá až do 5. února v pražských kinech Světozor a Aero promítání filmů v rámci festivalu Dny evropského filmu. Od 6. do 14. února pak bude festival probíhat v… (více)

Reklama

Reklama