Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (95)

plakát

Věčná pěst (1992) 

Super dabing a super hlášky typu "Dokud budou na světě svině, nesmíme být slabí." ... "Jebu tě! - Tak pojď, ty kokote!" ... "ááárrrghh!!!" (vůbec nejčastější hláška)

plakát

Hněv duší (2004) 

Možná že bych za každým rohem nečekal facehuggera, možná že při pohledu na pohybující se cosi uprostřed pole bych si nevzpomněl na mžourání do šera a zlověstně pípající detektor pohybu, možná že bych nepřemýšlel, jestli ty koně roztrhali vetřelci, možná že kdybych předtim celej den nepařil Aliens vs. Predator, vnímal bych tuten film úplně jinak. Faktem ale je, že sem se doopravdy bál. A to je dobře.

plakát

Bandolero! (1968) odpad!

Neskutečná snůška naprosto debilních dialogů v totálně stupidním ději. A ty závěrečné citové projevy - to je vážně na blicí kyblík.

plakát

Merillovi záškodníci (1962) 

Další válečnej film s nesmrtelnejma amíkama, rádoby dojemnejma scénama a debilníma kecama. Pokud se dobře pamatuju, tak neobsahuje ani jednu scénu kde by Japonec zabil Američana.

plakát

Vikingové (1999) 

Pěknej přímočarej film, u kterýho se nevyplatí příliš přemýšlet, ale u kterýho se rozhodně výborně navečeříte. Jeden z mála snímků, kde mi obrovský logický chyby vůbec nevadili, prostě sem se jen bavil.

plakát

Americká krása (1999) 

Tuto je přesně film u kerýho se celou dobu tak nějak usmíváte, a když skončí, řeknete si "hmm, copa asi dávaj na dvojce". Pochybuju, že za půl roku eště budu vědět o čem to bylo.

plakát

Šílený Max (1979) 

Nevim co je na tom z blízké budoucnosti, když se tam celý gang záporňáků prohání na největších japonských žihadlech sedmdesátých let. A to je taky jediný klad tutoho snímku - mašiny. Ovšem tvůrci filmu byli asi vážně padlí na hlavu, páč kvalitní záběr na ty nádherné stroje zde opravdu nenajdete. Jinak je to film o ničem, nuda a nuda, a dyž už to v závěru začne konečně vypadat na pořádnou jízdu, padne konec, titulky a je vymalováno.

plakát

Téměř dokonalý zločin (2000) 

Tuten film mě nezaujal asi ničím, atmosféra nulová, napětí minimální... Na druhou stranu sem ani jednou nepocítil nutkání přepnout a to znamená **

plakát

Večerní škola (1967) 

Těžko hodnotit, výběr těch nejlepších scének by byl hodně krátký, ale za pět. Celkově spíše nuda, škoda...