Reklama

Reklama

Roger Waters: In the Flesh Live

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2000, 170 min

Hrají:

Roger Waters

Záznam z koncertu, který byl součástí předlouhého turné po celém světě. Ve více jak dvou a půl hodinách Roger v doprovodu dalších hudebníků zahraje nestárnoucí hity z dob, kdy byl v Pink Floyd, nechybí ani některé nejznámější písně z jeho sólové kariéry. (Rondon)

Recenze (16)

rawen 

všechny recenze uživatele

Náááádherný koncert - pro fanoušky PF naprostá nutnost. Všechno tam krásně sedí, zvuk je téměř dokonalý (nelíbila se mi jen verze Wish you were here, byla taková unylejší) - koncert skvěle graduje a obsahuje jak největší hity Pink Floyd, tak i to nejlepší z Watersovy sólové dráhy (hlavně z Amused to death). Pro mě nejlepší koncert, který jsem kdy viděl. 9/10 ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

zásadní rozdíl mezi .. Waters : Gilmour .. (a také nejzávažnější důvod proč spolu nakonec nevydrželi) byl v tom, že zatímco Gilmour byl schopen zkoumat dlouhou dobu nad jednou melodii tři dobré texty .. tak Waters na jeden text udělal klidně tři naprosto geniální melodie, ale spokojen pořád nebyl s žádnou a chtěl hledat vhodnější ještě dál a dál … naštěstí (pro nás) se Waters dokázal v zápětí po svém odchodu od Pink Floyd velmi slušně prosadit i na své sólové dráze ... ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Each small candle light a corner of the dark. Roger je Bůh. Asi nejlepší koncert kterej jsem kdy viděl. Nejlepší sklatby: Mother, Dogs, Wish You Were Here, Shine On You Crazy Diamond, Time, Perfect Sense, It's a Miracle, Amused to Death, Brain Damage, Eclipse, Each Small Candle a všechny ostatní ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Úžasný, téměř 3 hodinový koncert, kde nám v první polovině Waters servíruje největší floydovské hity, hlavně z desek Dark Side Of The Moon, The Wall a Final Cut a potěší 17-minutová Dogs z alba Animals. Závěr koncertu se nese ve znamení Watersových sólových alb, hlavně Amused To Death. Trochu mi chyběla specifická nikým nenapodobitelná Gilmourova kytara, ale i tak byli všichni spoluhráči perfektní, hlavně doprovodné zpěvačky. Světelná show známá z Pink Floydích show se nekoná, ale pódium je zajímavě navržené a promítačky na plátno vkusně doplňují atmosféru jednotlivých skladeb. Pro mne osobně vrchol koncertu přichází v podobě úplně poslední písně Each Small Candle, která přináší intenzivní emotivní zážitek a je škoda, že se nevyskytuje na řádném albu. http://www.youtube.com/watch?v=x8pLTI3Y9WU ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Waters = temná, jízlivá, politicky se angažující strana Pink Floyd. Někomu to není vhod, mně je to naopak velmi sympatické. V jeho podání vyznívají společné klasiky zemitěji, lidštěji, muzikantštěji než v precizních, skoro studeně éterických verzích Gilmoura a zbytku spolku. (Přesně řečeno, líbí se mi obojí, i když nejlepší to samozřejmě bylo, dokud to táhli dohromady.) Postoj k Watersovým vlastním flákům z pozdějšího období je opět věcí vkusu, já si je doma pouštím stejně rád jako desky PF. Pokud jde o tento konkrétní koncert – Waters je tu ještě ve vynikající hlasové formě, obklopen výkvětem angloamerického hudebnictva, všichni jsou v nejlepší pohodě (ne jako na horkou jehlou spíchnuté nervózní The Wall Live in Berlin) a předvádějí nekompromisní velkolepou show (pro někoho možná až moc bombasticko-patetickou, ale to k Watersovi zkrátka patří), zvuk je i na perfekcionistické pinkfloydovské poměry mimořádně nadupaný. Nějak mě nenapadá, co víc si přát. ()

Zajímavosti (1)

  • Píseň "Each Small Candle" se neobjevila na žádném sólovém albu Rogera Waterse. Zpíval ji pouze na tomto koncertovém tourné. (Beckett51)

Reklama

Reklama