Reklama

Reklama

Smrti napospas

  • Španělsko Los abandonados (více)
Trailer
Horor / Mysteriózní / Thriller
Španělsko / Velká Británie / Bulharsko, 2006, 99 min

Americká filmová producentka, která byla v dětství adoptována, se vrací do své rodné země, aby zjistila něco o svém původu. Navštíví rodinný dům, který nikdy neviděla a musí čelit děsivému tajemství, které je v něm ukryto. (TV Horor Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

BathoryMan 

všechny recenze uživatele

Zasa dalšia duchárčina,ktorá sa vezie po zabehnutých kolajách!Ale vdaka tomu že sa dej príbehu odohráva v Rusku, nádherným exterierom a hlavne vdaka skvelému Kájovi Rodenovi to malo premna celkom príjemnú chut!Len škoda toho odfláknutého a predvýdatelného záveru a tiež monolog dcéry hlavnej predstavitelky na konci,ktorý do deja nijako nezapadal a posobil preto dost trápne! ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

bál jsem se, a ne, že ne.. skvělá atmosféra, skvělá vizuální stránka (třeba TAHLE FOTKA z filmu je úžasná), obstojná hlavní hrdinka (je trošku nesympatická no..) a skvělý Karel Roden.. jen posledních 30 minut bylo o něco slabších než první hodina a zklamal mě předvídatelný konec.. a pak tam bylo pár nelogičností (těm se ale u takového typu filmu asi nedá vyhnout) - např. hlavní hrdinka omdlí a najednou je střih a ona jde lesem.. nebo nechápu, jak se skoro na konci dostala zase do toho baráku, ze kterého pak vyběhla.......víc psát radši nebudu, abych nespoileroval.. každopádně 4* budou tak akorát:) ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Na shlédnutí tohoto hororu jsem se docela těšila, ale nakonec jsem z něj měla vcelku neutrální pocit. Ze začátku to vypadá, že to bude velmi napínavé a atmosférické, ale jakmile se hlavní hrdinka dostane do svého rodného domu, už je to slabší. Pár momentů je celkem silných a několikrát jsem se docela i lekla, ale výsledek působil trochu nemastně-neslaně a to i přes zdařilý závěr. A hvězdu navíc jenom za přítomnost Karla Rodena dávat nehodlám. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Od gore šílenství Aftermath si Nacho Cerda odskočil k jinému tématu a to k duchařině a naprosto se mu to povedlo. Moc se mě líbila tísnivá atmosféra starýho baráku a kamera byla taky perfektní. Lekačky se daly čekat, ale stejně působily někdy dost hrůzostrašně. Výborný bylo obsazení Karla Rodena, zahrál skvěle. Scéna s prasaty je taky pekelná! Dost dobrej, atmosférickej horor. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Marie (Anastasia Hille) se rozhodne zjistit více o své rodině, a tak navštíví rodné Rusko. Od místního právníka dostane adresu domu, kde žila jako malé dítě - a kde by mohla pátrat po svých kořenech. Opuštěný dům na malém ostrůvku byl ale svědkem nepříjemných událostí, a spousta zla je stále v domě přítomna. Je zde ale také Nicolai (Karel Roden), který by mohl být Mariin bratr... Tento film jsem si vyhlédl, protože kolik uvidíte španělských hororů (dobře, s přispěním několika dalších zemí), ve kterých jednu z hlavních rolí hraje náš Karel Roden. Jenže - Karel Roden - Karel Neroden, film je to tak hloupý až to bolí - sice prvních asi dvacet minut mne docela bavilo, ale jak se Maria dostala do prapodivného domu, a začaly se objevovat přízraky, tak jsem se totálně ztratil. Karel Roden to nezachránil, a bohužel Anastasia Hille byla tak nesympatická herečka, že jsem si k ní za celých hodinu a půl nevytvořil žádný vztah. Vzhledem k obecnému hodnocení fakt těžké zklamání.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • V samotnom filme sa dokonca na zhruba sekundu mihol aj sám režisér Nacho Cerdà a to ako komentátor regionálnych správ v televízii. (Kusko.t2)
  • Karim Hussain pri písaní scenára vychádzal z vlastných skúseností, keď ako dieťa žil s otcom na farme.
    (misterz)
  • K svojmu prvému celovečernému filmu sa Nacho Cerdà dostal iba niekoľko týždňov pred produkciou a to ako náhrada za Karima Hussaina (autora pôvodného scenára k filmu The Abandoned), ktorý si v tom čase na jeho tvorbu z dôvodu zaneprázdnenosti nenašiel čas. Bol osobne totiž zainteresovaný už na inom projekte a to dráme La belle bête (2006). (Kusko.t2)

Reklama

Reklama