Reklama

Reklama

Dirty Sanchez

(pořad)
Reality-TV / Komedie / Akční
Velká Británie, 2002, 30 min

Recenze (5)

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

S úžasem zírám, jak vysoké hodnocení má tahle zvrácená úchylnost. Dvakrát jsem na to natrefila při přepínání televize a v obou případech jsem musela zcela znechuceně přepnout snad po minutě. Pokud jste však duševně nemocní a rádi sledujete pánské pohlavní orgány (bez cenzury a v detailních záběrech) a pánské holé řitě, kterak jsou mláceny, kopány, páleny, zkrátka torturovány na x nepochopitelných, ponižujících způsobů, případně jak jejich majitelé pijí moč, býčí sperma, žerou žížaly, zvratky a nepochybuji, že i hovna, aby pobavili své nemocné obecenstvo... pokud se vám tohle všechno líbí, pak se dívejte. Ale skočte si k psychiatrovi, třeba vás pak nechají sledovat MTV i při ústavní léčbě. Tenhle pořad je absolutní, neuvěřitelný vrchol hnusu, nevkusu a demence, skutečný důkaz mravního úpadku tzv. západní civilizace, protagonisté jsou choří kokoti... a spokojení, nadšení diváci - no comment, už bylo řečeno vše a zcela bez nadsázky:-(. Malinko mě uklidňuje vědomí, že toto je naprosto nejhlubší dno, hluboko pod hnojem, zblitky a sračkami, nic horšího už tedy jistě neuvidím. Když nejde hodnotit do hlubokého mínusu, nerada se spokojím s příliš laskavým hodnocením 00%. ()

crha 

všechny recenze uživatele

Jackass byli první a Dirty Sanchez je musel s něčím trumfnout. Proto je tento pořad o dost víc větší prasárna a ještě víc pokleslejší. Jackass později také museli přitvrdit. Pokud máte rádi podobné úchylárny, tak doporučím Bumfights, pak si řeknete, že tohle je pro děti. ()

Reklama

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Další partička ve stylu známých a dle mého názoru přehodnocených Jackass... ačkoli Dirty Sanchez nemaj ty bohaté prostředky jako právě Jackass nebo ještě lepší Dudesons, tak to zachraňují určité charakteristické brutální nápady. 70% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama