Reklama

Reklama

Guoshi wushuang

Obsahy(1)

Příběh této akční komedie se točí kolem korupce, tajpejských gangů, jednorázových celebrit a bulvárního tisku. Hlavním hrdinou je Gene, který je policií nasazen do jednoho z gangů, a to ve chvíli, kdy svůj návrat ke zločinu ohlásí tajemný a mistrný Alpha. Do toho se přimíchají další gangy a právě bulvár, jenž se životem gangsterů začne intenzivně zabývat. Současný Tchaj-wan a jeho problémy jsou tak reflektovány zábavným, vtipným filmem, který bořil místní rekordy v návštěvnosti. Akční souboje a další prostředky žánru tak nejsou jen samoúčelným prostředkem k pobavení diváka, ale snahou o moderní filmovou reflexi společnosti. (Filmasia 2006) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

tombac 

všechny recenze uživatele

Tchajwanská komedie, která svou slaboduchost maskuje překotným a "akčním" dějem. Slabými hereckými výkony, nevýraznou hudební složkou a křečovitou snahou o gagy, jež vyznívá občas vyloženě trapně, asociuje nepovedené hongkongské taškařice. Na upachtěném a uzívaném výsledku nezmění nic ani sexy policejní komisařka pátrající po tajemném zločinci jménem Alpha. Upřímně řečeno, od režisérky největšího tchajwanského komerčního trháku roku 2004, jsem čekal mnohem, ale mnohem více. 3/10 ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Já budu hodnější:) Viděl jsem ten ve chvíli, když už jsem potřeboval něco, co si na nic nehraje a chce hlavně pobavit. Samozřejmě, že spousta fórů byla na samotné hranici trapnosti, ale mě to prostě bavilo (na rozdíl třeba od Drugstore girl). ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Komedie s poctivým tempem. Oddychovka, která si na nic nehraje a upoutává hlavně Chenovou zručnou režií a občas i solidní vtipnou scénou. Minusem je scénář, to ale tvůrci patrně ví... ()

lasida 

všechny recenze uživatele

Ano, je to asijska komedie, se spoustou slov, gagu...atd. Ale na to, ze jde o autorcin 2.celovecerni film, scenar i rezie DJ Chen, narozena 1980!!! Klobouk dolu, ja jsem se bavila, nadherna byla barevnost snimku a velice ocenuju zivou a realistickou kameru... Nejde o nic intelektualniho, ale budu se opakovat - ja se bavila! ()

Reklama

Reklama