Reklama

Reklama

Zahradník

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

1. interaktivní film! Děj filmu ovlivňují diváci. V kinech pomocí hlasování a na DVD volbou menu. Můžete se rozhodnout, zda svého hrdinu necháte přežít, či nikoliv. Na výběr máte vždy ze tří možností. Partička sedmi mladých lidí (tzv. zlatá mládež) jede na velkou party na Nové Živohošti u Slapské přehrady. Za svítání dostanou nápad projet se na jachtě a vykoupat se na odlehlém břehu. Když se ztratí jedna z dívek, začne jejich boj o přežití. V lese něco je a nehodlá je to nechat naživu… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Pokus o 1. interaktívny horor, sa ani nedá popísať ako dopadol...na pic...je asi slabé slovo...interaktivita je na mŕtvom bode, nič sa nezmení, namiesto krv je očividná farba a herci...to zahrám aj ja lepšie keď som napitý....vypnúť, zahodiť, spáliť = najlepšie riešenie tohoto filmu, zavrieť alebo uznať ako trezorový film... ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Interaktivní film ??? Když sem si tenhle film kupoval, těšil sem se jak malý dítě, že budu moct změnit konec filmu..zachránit oblíbenou postavu a ne, že ať udělam co udělam, všechno dopadne uplně stejně. Herecké výkony jsou naprosto absurdní až na Lucii Váchovou, která mě celkem překvapila, ale o žádný skvělý výkon taky nejde. Myslím že s interaktivním filmem by si měli trochu víc pohrát. Což se nestalo. A co se týče děje...ten taky neni. Zajímal by mě důvod, proč to ten zahradník dělal? Vždyť neměl jedinej motiv a ani se nám nedostane žádného vysvětlení. Jediné za co si tenhle film zaslouží hvězdu je hudba, která je na film až moc dobrá. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Odpad. Tak tudy cesta ke světovosti českého hororu nepovede... A přesto tomuhle filmařskému omylu dávám jednu hvězdu (dal bych jen půl, ale to prý nejde). Kvůli zadostiučinění, že konečně někdo zmasakroval toho zpovykaného "vyvoleného" Sašu Nikitina ! A taky za ty romantické kytičky v dívčích očích...! A za to, jak se zahradník flegmaticky pomalu coural s tím kolečkem ... To bylo ze života :-) ()

Phos4rus 

všechny recenze uživatele

No tak to je pecka! To sem necekal! Kazdopadne to neni zas takovej horor, ale spis komedie. Hororova komedie, ktera vlastne dodrzuje vsechna pravidla hororu. Souhlasim s TO, ze Nikitin byl fakt hustej, ale pustil sem si i tu verzi s Benem a jeho hlasky jsou taky luxusni("Zkurvena ceska republiky.." "mel sem radsi jit do armady a odjet do iraku..tam by to bylo bezpecnejsi" " Zavolam rodicum.. a reknu jim..ze se mam dobre..akorat nemam nohu"), jako fakt to stoji za to si pustit i ty dalsi verze! Penez tez nelituju. P.S. jedna lekacka je fakt drsna, a ze ja se nelekam. Takze rozhodne to nebyla ztrata casu, Bystron rozhodne mile prekvapil! Jen do toho, zkuste to! ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Beru ohled na to, že je to video film, a proto alespon ty 2*..Možnost vybírání si pokračování vůbec nebylo špatné, u jiných filmů by to bylo perfektní, tady to sice moc nepasovalo, (vždy to dopadlo stejně) ale i tak v pohodě..Herci celkem netalentovaní, ale vzhledem k tomu, že skoro amatéři tak taky dobré..Zakončení filmu bylo jediné podařené..Scénky s vražděním byly spíše pobavující, ty kytičky sázené do očí :)) .. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Film vznikl na zakázku ze zahraničí. (Halloween9)
  • Tvář Zahradníka není vidět ani v jedné scéně filmu. (StrYke)
  • Ve filmu bylo spotřebováno 30 litrů umělé krve a 7 kg prasečích vnitřností. (Halloween9)

Reklama

Reklama