foto

Marcel Bystroň

  • nar. 27.3.1968 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2006 Po hlavě... do prdele
Zahradník
2001 Cabriolet
1994 Černobílá pohádka (TV film)

TV seriály

1999 Nemocnice na pokraji zkázy (TV seriál)
1994 Gumáci (TV seriál)

TV pořady

2011 Vrabci v hrsti (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 TV Bomba (TV pořad)
1994 Ptákoviny (TV pořad)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Nemocnice na pokraji zkázy (TV seriál)

Dokumentární

2004 Pre coitum filmu: Post Coitum (TV film)

Host

TV pořady

2001 Letadlo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky