Reklama

Reklama

Milo Powell zjistil, že ne všichni mají stejné problémy, zvláště problémy dětí zůstávají nepovšimnuty. Ve svém rozhodnutí s tím něco udělat se rozhodne stát se superhrdinou pro děti - tak vznikl Captain Flamingo! (oficiální text distributora)

Recenze (8)

strougy 

všechny recenze uživatele

"Určitě to je superchytrej, superzmutovanej superbrouk!" Kapitán Flamingo se svojí společnicí Alžbětou zachraňuje děti v animáku plném pokleslého a infantilního humoru přesně pro moji maličkost. "Pomoc, ptačí mozku!" ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Takže... původně jsem si chtěl zkouknout pár dílů u tohoto seriálu, ale po dvou dílech už bylo fixní, jak ohodnotím tento seriál a nebylo třeba dál to sledovat, bohatě mi to stačilo. Myslím si, že už mě jinak nemůže tenhle hlavní protagonista nějak překvapit, protože vím o co se jedná. Abych nebyl nějak urážlivý, ale upřímný, tak vezmu pozitivní stránky z tohoto seriálu - Je to celkem zábavné, není to dlouhé, Milo se snaží zabavit publikum tím, jak zachraňuje děcka před... zvířaty? A hlavně, proč si někdo nemůže najít svého koníčka a dělat to, co ho baví, že? Tak a teď k tomu, co by se nemělo říkat a je to neslušné, ale je tu spoustu negativ. Ten největší problém, u kterého jsem dal stopku a řekl jsem si, bohatě mi to stačí je přepal se zvířaty, kteří unášejí děti. Logika jak do gulášové polévky... a aby někdo nakonec stejně odletěl s husami někam na Island si taky nemyslím, že je to vhodné a ne moc poučné pro děti, kteří se snaží z toho seriálu něco naučit. Ale aby se naučili, že se má chodit po skluzavce... proč ne, že jo. Původně jsem si taky myslel, jestli nemá růžová něco společného s romantikou, nebo se stejnou orientací, ale je to dětský seriál, takže chápu. Dávám tedy 2 hvězdičky z důvodu toho, že je to celkem zábavný seriál, než třeba Hrabě Drákula, ale moc si od toho neslibuji. Děckám se to myslím bude určitě líbit. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama