Reklama

Reklama

Le Bagman - Profession : Meurtrier

(amatérský film)
  • angličtina The Bagman - Profession: Murderer

Obsahy(1)

On nehovorí, on koná... To je Bagman: Obávaný a brutálny vrah s papierovým sáčkom na hlave a nožom v dlani. Najlepšia ochrana pred ním, je vyhnúť sa mu širokým oblúkom. Neuvedomila si to však skupina treťotriednych gangsterov, ktorá sa rozhodla s Bagmana odstrániť raz a navždy... Ešte nevedie akú chybu urobili... Priplietli sa mu do cesty a budú to ľutovať... Krvavé peklo môže začať! (Avathar)

(více)

Recenze (67)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomíná filmy tipu Toxický mstitel a tak, ale s tím rozdílem, že tento Kraťas si na seriózní film ani nehraje. Jde spíše o takovou variaci na téma krvavé speciální efekty - a já musím uznat, že tvůrci dokázali vymyslet opravdu kreativní a zábavné situace. Bagman - je senzační postava, a zbytek pobíhajících a řvoucí herců dodá filmu šťávu, ostatně červené šťávy na tenhle filmek nešetřili a krev stříííká proudem a to doslova. ()

Dargel 

všechny recenze uživatele

Možná, že už jsem zvrhlý odchovanec Happy Tree Friends, ale tenhle filmek je prostě úplně nejvíc nejdobřejší :D S kámošem se tohoto podkladu stále držíme při smutných chvílích ve škole. Úvahy na téma: Co by udělal Bagman, jak vypadá bez pytle, má rád čokoládu? To nás prostě drží nad vodou. Čistému násilí se smát nedá, ale taková nadsázka jako je tady, kdy jedno říznutí způsobí ztrátu snad všech orgánů, nemá chybu. Bagman je prostě přímej člověk, udělá co si myslí, neskrývá to za narážky a hyperbolu. ()

Reklama

Jordan

všechny recenze uživatele

monolog: pozrel som si ten odkaz, ale tu na csfd pise, ze to ma 19 min. kdezto na youtube som nadabil len na 10 min. ale tych 10 minut bolo na to, ze som sledoval stopercentne amatersky a nezavislo nadsenecky film naozaj masaker - sledovat by to nemali ludia citlivi, mladistvi, tehotne zeny a ti, co omdlievaju ked vidia kvapku krvi - obcas to bolo mozno az privelmi drasticke, no obcas celkom vtipne a na amaterske pomery rozhodne skvelo zvladnute, hrava krvava parodia. "Who the fuck are you?!" chlapci musia akurat trochu dozriet, aby pochopili, ze nejde len o prvoplanove sokovanie, nie je silena brutalita defile nechutnosti bez zmyslu to, co robi film dobrym - nech si beru priklad zo Staplerfahrera Klausa ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší kraťas co jsem viděl. Skoro bych řekl až geniální. Poprvé jsem ho vůbec nepochopil. Po pár letech jsem si ho pustil znovu a pochopil. Za další rok jsem si ho pustil zase a tentokrát se jsem se řechtal od začátku do konce. Pak ještě asi pětkrát... a dnes už to mám vokoukaný, tak mě to nebaví :-D. Na https://vimeo.com/7528855 se dá shlédnout celý přímo od tvůrců(edit: už bohužel ne v DVD kvalitě). Aby jste si ho užily na plno, musíte chápat začátky bílého rapu, americký pouliční gangy, holywoodský efekty, holywoodský rozpočty, a samo mít trochu citu. Pokud se na tuhle věc koukáte s nadhledem, tak to může být skvěle strávených 20 minut života. PS: tvůrcům se i přes další snahy nepodařilo vytvořit nic lepšího a to se pokoušely ještě několikrát; celovečerák Summer 84 je o něčem jiném, Turbo kid moc dlouhý až nudný, T for Turbo... prostě jen napadobuje americká post-apo béčka ()

Radiace 

všechny recenze uživatele

Le Bagman je nejlepší amatérská horor-komedie, kterou jsem kdy viděl. Originalitu, s jakou vrah brutálně a zároveň vtipně vyvraždí celý gang, by nyní určitě upotřebili tvůrci některých profesionálních filmů. Páni scénáristé.... od těchhle kluků se učte! Naprosto geniálně vyvedený snímek, jenž nemá chybu! To je důkaz, že i amatéři svedou zázraky. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama